Merhaba arkadaşlar. Amazon'da kargomu kontrol ettiğimde önce Kolay Gelsin kargosuna verilmiş görünüyordu, ancak bugün baktığımda Ekol firmasına geçtiğini gördüm. Kargo firması kendi kendine nasıl değişiyor, bilen açıklayabilir mi? Aldığım ürünün ağırlığından kaynaklı olabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Yoğunluklara göre değişiyor kargolar, bana da ekol firması getirecekti ama kolay gelsin geldi.![]()
Bana çok ilginç geldi hocam yani kargolar kendi kafalarına göre birbirlerine kargomu paslıyorlar zaten önem vermeden kargo arabasına kargoları yükledikleri yetmiyor gibi.
Merhaba arkadaşlar. Amazon'da kargomu kontrol ettiğimde önce Kolay Gelsin kargosuna verilmiş görünüyordu, ancak bugün baktığımda Ekol firmasına geçtiğini gördüm. Kargo firması kendi kendine nasıl değişiyor, bilen açıklayabilir mi? Aldığım ürünün ağırlığından kaynaklı olabilir mi?
Müşteri hizmetlerini aramayı denedin mi?
Peki kargonun ağırlığından dolayı değişmiş olma ihtimali var mı?Yoğunluklara göre değişiyor kargolar, bana da EKOL firması getirecekti ama Kolay Gelsin geldi.![]()
Hayır aramadım hocam dedim yeterki gelsin inşAllah kırmadan sağlam getirirler çünkü boş kasa aldım amazonda temperli camını kırmazlar inşAllah.
Galatas4ray
Başarılı
kolay gelsin zaten ekolün aynı yani
Teşekkür ederim hocam bir nebze olsa rahatladım
Ekol köklü bir şirket, Kolay Gelsin (diğer adıyla Sendeo'yu) satın aldı. İkiside aynı firma endişelenecek bir durum yok.
Hellmonger 70
Uzman
Aynı firma sorun yok.
fatih terim
Uzman
Peki kargonun ağırlığından dolayı değişmiş olma ihtimali var mı?
Hayır aramadım hocam dedim yeter ki gelsin inşallah kırmadan sağlam getirirler çünkü boş kasa aldım Amazon'da temperli camını kırmazlar inşallah.
Amazon'dan aldıysan gözün kapalı güven. Cam kırık olsa para iadesini yapıp kasanın yenisini sana gönderecek bir firma.