PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Amazon'da kargomu kontrol ettiğimde önce Kolay Gelsin kargosuna verilmiş görünüyordu, ancak bugün baktığımda Ekol firmasına geçtiğini gördüm. Kargo firması kendi kendine nasıl değişiyor, bilen açıklayabilir mi? Aldığım ürünün ağırlığından kaynaklı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Amazon'da kargomu kontrol ettiğimde önce Kolay Gelsin kargosuna verilmiş görünüyordu, ancak bugün baktığımda Ekol firmasına geçtiğini gördüm. Kargo firması kendi kendine nasıl değişiyor, bilen açıklayabilir mi? Aldığım ürünün ağırlığından kaynaklı olabilir mi?

Müşteri hizmetlerini aramayı denedin mi?

Yoğunluklara göre değişiyor kargolar, bana da EKOL firması getirecekti ama Kolay Gelsin geldi. :hehehe:
Peki kargonun ağırlığından dolayı değişmiş olma ihtimali var mı?

Müşteri hizmetlerini aramayı denedin mi?
Hayır aramadım hocam dedim yeterki gelsin inşAllah kırmadan sağlam getirirler çünkü boş kasa aldım amazonda temperli camını kırmazlar inşAllah.

Peki kargonun ağırlığından dolayı değişmiş olma ihtimali var mı?

Hayır aramadım hocam dedim yeter ki gelsin inşallah kırmadan sağlam getirirler çünkü boş kasa aldım Amazon'da temperli camını kırmazlar inşallah.

Amazon'dan aldıysan gözün kapalı güven. Cam kırık olsa para iadesini yapıp kasanın yenisini sana gönderecek bir firma.