Alessandro Del Piero

Başarılı
Artık oyuna para yatırmak istemiyorum fakat sistemim çok iyi değil oyun almak da istemiyorum fakat hoşuma gitti. 600 liraya denk geliyor. Gece 3'te mağazayı bekleyeceğim, düzgün Phantom gelmezse Sır Çiçeği'ni almayı düşünüyorum. Hesapta Cesur Yürek Vandal ve Zamanın Ötesi Vandal var.

Yıllarca para bastım Valorant'ya sağ olsunlar saçma sebepten ban yedik süresiz :D zevkler tartışılmaz bu bakkaldan birey almak gibi senin zevkin. Hoşuna gidiyorsa alabilirsin. Bu arada VP alacaksan codashop öneririm. Şu zamana kadar en uygun burayı buldum kullanıyorum.

Artık oyuna para yatırmak istemiyorum fakat sistemim çok iyi değil oyun almak da istemiyorum fakat hoşuma gitti. 600 liraya denk geliyor. Gece 3'te mağazayı bekleyeceğim, düzgün Phantom gelmezse Sır Çiçeği'ni almayı düşünüyorum. Hesapta Cesur Yürek Vandal ve Zamanın Ötesi Vandal var.
Sır çiçeği bana göre bıçak harici tırt.

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Benim eski arkadaş ilk başladığında (2023'te başlamıştı) bu oyuna para yatıran salaktır falan diyordu ben askere git gel zaman geçti derken 6k para gömmüştü. Kısaca beğeniyorsanız ve bütçeniz varsa alın.

Kuronamide beklerdim fakat 200 VP eksik kalıyor. Ya sırçiçeğini alacağım ya da 2175 VPlik bir Phantom bekleyeceğim. Mağazamda neptün phantom var fakat tırt sevmiyorum.

Yıllarca para bastım Valorant'ya sağ olsunlar saçma sebepten ban yedik süresiz :D zevkler tartışılmaz bu bakkaldan birey almak gibi senin zevkin. Hoşuna gidiyorsa alabilirsin. Bu arada VP alacaksan codashop öneririm. Şu zamana kadar en uygun burayı buldum kullanıyorum.
Codashop hiç güven vermiyor hocam.

Son düzenleme:
Kuronamide beklerdim fakat 200 VP eksik kalıyor. Ya sırçiçeğini alacağım ya da 2175 vplik bir Phantom bekleyeceğim. Mağazamda neptün Phantom var fakat tırt sevmiyorum.

Codashop hiç güven vermiyor hocam.

Riot partneri hocam, başta ben de çok araştırdım güvenememiştim ama direkt hesabınıza yükleniyor VP. sadece Riot ID giriyorsunuz :D

Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleyen: Moderatör: