E emre44 Uzman Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 261 Beğeniler 122 17 Mart 2026 #1 Bu yıl az kişi başvuru yapmış. Sıralamalar nasıl etkilenir, aşağı yukarı bilgili birisi var mı?
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.659 Çözümler 14 Beğeniler 7.783 17 Mart 2026 #2 emre44 dedi: Bu yıl az kişi başvuru yapmış. Sıralamalar nasıl etkilenir, aşağı yukarı bilgili birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Kontenjanların düştüğü bölümlerde ciddi sıralama artışı bekliyorum, özellikle hukukta ciddi bir artış olur bence.
emre44 dedi: Bu yıl az kişi başvuru yapmış. Sıralamalar nasıl etkilenir, aşağı yukarı bilgili birisi var mı? Genişletmek için tıkla... Kontenjanların düştüğü bölümlerde ciddi sıralama artışı bekliyorum, özellikle hukukta ciddi bir artış olur bence.
KS KS E emre44 Uzman Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 261 Beğeniler 122 18 Mart 2026 #3 SF26 dedi: Kontenjanların düştüğü bölümlerde ciddi sıralama artışı bekliyorum, özellikle hukukta ciddi bir artış olur bence. Genişletmek için tıkla... Sağlık bölümleri nasıl etkilenir hocam? Özellikle İstanbul veterinerlik.
SF26 dedi: Kontenjanların düştüğü bölümlerde ciddi sıralama artışı bekliyorum, özellikle hukukta ciddi bir artış olur bence. Genişletmek için tıkla... Sağlık bölümleri nasıl etkilenir hocam? Özellikle İstanbul veterinerlik.