Sırbistan'a gidecek birisi neler yapmalı?

Hocam, biz 4 kişi olduğumuz için araç kiralamıştık; kişi başına maliyeti az oluyor diye.
Ek olarak TikTok'ta, Instagram'da çok fazla video izlemiştim ve giden kişilerin çoğu ücretsiz olduğunu söyleyip kullanıyordu. Ücretli olduğuna dair bir paylaşım görmedim ben.

Tavsiyem, eğer bütçeniz uygunsa kahvaltıları ve akşam yemeklerini dışarıda yapın; harika lezzetleri mevcut.
Domuz eti tüketmiyorsanız, çok dikkat edin. Belki biliyorsunuzdur ama tahmin ettiğiniz gibi menüde pig (domuz eti) olarak yazmıyor; farklı farklı isimleri mevcut. Ona dikkat edebilirsiniz. Bunun için ChatGPT fazlasıyla iş görüyor.
Sırp dinarı kaç TL olduğunu anlık olarak takip etmek istiyorsanız döviz çevirici - döviz kurları uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim.
eSIM olarak MobilMatter tercih ettim ben; o zamanlar kampanyaları çok fazlaydı, ona bakabilirsiniz. Şu anda eSIM IO'da da bayağı kampanya mevcut, ona da bakabilirsiniz. Diğer hattınızı ayarlardan komple kapatmayı unutmayın; bir telefonu aç tuşuna basmak bile çok büyük maliyetlere sebep oluyor.
Akşamları sakin bir ortam ve güzel bir hava oluşuyor; çıkıp dışarıda gezilecek yerlere bakıp bir kahve vs. içmenizi öneririm, keyifli oluyor.
Yemek porsiyonları hemen hemen çoğu yerde büyük, lezzetli ve doyurucu.
Gittiğim mekanlar:
kalemegdan + Belgrad Kalesi.
Kneza Mihaila
→ Cumhuriyet Meydanı; buralarda bir çıkıp yürüyebilirsiniz hocam, keyifli oluyor.
Kiliselerine bakabilirsiniz; tasarımları vs. çok değişik.
Nikola Tesla Müzesi; buraya giden zorunlu bir kere gidiyor gibi.
Cetinjska 15. (gece hayatı için)
Dorćol. Burayı küçük bir turlayabilirsiniz.
Yemek:
Bloom: Kahvaltıları harika, kesinlikle gidin. Biz yanılmıyorsam 2-3 kere gittik.
Kahvaltı için birkaç yere daha gitmiştik ama hatırlamıyorum; yine ChatGPT'nin önerdiği bir yere gidip kapalı olduğu için yol üzerindeki rastgele bir yere oturmuştuk.
Comunale caffe e cucina: İlk yemeği burada yemiştik; çok lezzetli yemekleri, bir tık fiyatları yüksek olması lazım.
Hotel moskva: İnternetten görüp gitmiştik; 4 kişi farklı tatlı yedik, hiç lezzetli değildi. Buraya çok merak etmiyorsanız gitmeyin.
Mama shelter Belgrade. Michelin Guide listesinde yer alıyor; ortaya karışık çoğu lezzetten söylemiştik, karides olsun, hamburgeri, pizzası çok güzel, burayı da kesinlikle deneyin.
Hocam, ćevapi'yi nerede yediğimi hatırlamıyorum, çok beğenmiştim ama unuttum maalesef; ara sokakta bir yerdeydi fakat hatırlayamadım, onu siz seçersiniz artık.

Diğer yemek türlerini ve mekanları pek hatırlamıyorum hocam, diğerlerine de yine bir bakarsınız, gezilmesi, yenmesi gereken birçok yer mevcut.

Aklıma gelenler bunlar eğer sorunuz var ise sorabilirsiniz.

Hocam tekrardan selamlar, değerli açıklamanız için teşekkür ederim. Maps üzerinden dediğiniz yerleri tek tek kaydedeceğim.

Sim konusunda sanırım ben de eSIM IO ile devam edeceğim. Takip ettiğim kanalların indirim kodları mevcut idi.

Domuz eti tüketmiyorum, yerel menü gelirse GPT ile devam edeyim ben de sizin gibi.

Tekrardan çok teşekkür ederim. Bir aksilik olmaz ve gidersem ben de buradan güncelleyeceğim.

Rica ederim hocam, umarım gidersin; gezilmesi çok zevkli bir yer. İyi tatiller şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…