Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20.000 TL
BirForumcuKişi 122
Bilgin
Düz Xiaomi 15 ise alınır ama Redmi ise uzak durun.
Hocam bahsettiğiniz model tam olarak hangisi?Düz Xiaomi 15 ise alınır ama Redmi ise uzak durun.
- Makaleler
- 1
Xiaomi amiral gemisi, donanımı iyi ancak Xiaomi Redmi serisi ise giriş seviyesi modeller bulunduruyor; donanım, yazılım ve fiyat olarak çok başarılı bir seri değil.
EasyCep olayları ve PR Marketing olayları söz konusu şu sıralar.
6 GB RAM'li telefon alınmaz şu an. 8 bile az aslında.Merhaba, sırf RAM'i 8 GB diye Xiaomi 15 serisi alınır mı? Ya da Samsung A27 6 GB RAM'lik olanı mı alınır? Siz olsanız hangisini alırsınız?
Vodafone'dan 12 taksitle alınacağı için bütçe maksimum 20K.
Ha şimdi anladım Hocam Xiaominin amiral gemilerinide şimdi gördüm ilk defa Xiaomi baktığım için pek bilgim yoktu kusura bakmayınXiaomi amiral gemisi, donanımı iyi ancak Xiaomi Redmi serisi ise giriş seviyesi modeller bulunduruyor; donanım, yazılım ve fiyat olarak çok başarılı bir seri değil.
EasyCep olayları ve PR Marketing olayları söz konusu şu sıralar.
- Makaleler
- 7
Vodafone'un sitesinden baktim ve muhtemelen dediginiz telefon Redmi 15 5G. Pil omru disinda A27'ye kiyasla onde oldugu bir nokta yok, ustune daha pahali gozukuyor.
128 + 6 olan A16 4G gecmisti elimden ve RAM tarafinda inanilmaz sorun yasatmiyordu. Yasattigi sorunlar cogunlukla cipsetinin yavasligindan kaynakliydi. Tabii ben telefonu debloat etmistim ve arkada maksimum 2-3 uygulama acik birakiyordum, yasli birinde nasil olur durum bilemiyorum.
Ha, alacaginiz A27 surumunde 8 GB RAM'i olsaydi cok daha guzel olurdu ama bu butce ile Vodafone'da alabileceginiz secenekler bayagi kisitli. Infinix Note 50 4G gordum listede ama o da kotu maalesef.
128 + 6 olan A16 4G gecmisti elimden ve RAM tarafinda inanilmaz sorun yasatmiyordu. Yasattigi sorunlar cogunlukla cipsetinin yavasligindan kaynakliydi. Tabii ben telefonu debloat etmistim ve arkada maksimum 2-3 uygulama acik birakiyordum, yasli birinde nasil olur durum bilemiyorum.
Ha, alacaginiz A27 surumunde 8 GB RAM'i olsaydi cok daha guzel olurdu ama bu butce ile Vodafone'da alabileceginiz secenekler bayagi kisitli. Infinix Note 50 4G gordum listede ama o da kotu maalesef.
Samsung kalitesi diye A27 yi alayım diyorum ama bilmiyorum çok kararsızım gerçekten seçenekler çok azVodafone'un sitesinden baktim ve muhtemelen dediginiz telefon Redmi 15 5G. Pil omru disinda A27'ye kiyasla onde oldugu bir nokta yok, ustune daha pahali gozukuyor.
- Makaleler
- 1
İnfinix, Reeder, General Mobile, Casper, Redmi gibi markalara bulaşma, en kötü A27 al, 6/128 ve 8/256 varyantı var.Ha şimdi anladım Hocam Xiaominin amiral gemilerinide şimdi gördüm ilk defa Xiaomi baktığım için pek bilgim yoktu kusura bakmayın
22 bin bandında da Amazon'da A37 satıyorlar.
Mümkünse A37 almanı öneririm; işlemci cihazın uzun ömürlü olmasında direkt etkili, tâbi stabil yazılım ve optimizasyon desteği olmadan işlemci tek başına işlevsiz.
Hocam bana kalsa A57 alırım ama bunu Babam kullanacak birde Vodafone den taksitle alacağımız için seçenek kısıtlı sanırım a27 6 gb ram versiyonunu alacağız ortalama 3 sene götürse yeterİnfinix, Reeder, General Mobile, Casper, Redmi gibi markalara bulaşma, en kötü A27 al, 6/128 ve 8/256 varyantı var.
22 bin bandında da Amazon'da A37 satıyorlar.
Mümkünse A37 almanı öneririm; işlemci cihazın uzun ömürlü olmasında direkt etkili, tâbi stabil yazılım ve optimizasyon desteği olmadan işlemci tek başına işlevsiz.