Siri'yi çalıştırınca ne sorsam buna cevap veremem yazıyor. Bir şey hakkında yorum istesem internetten link gösterip hiçbir bilgi veremiyor. Neden bu kadar kötü çalışabilir? Düz 17 modelinde Intelligence var mı?
Siri en büyük sıçramasını iOS 27 ile gerçekleştiricek. iOS 27 yi beklemenizi tavsiye ederim. Sanırım beta kurup telefon dilini ingilizce yapınca da çalışıyor ama denemedim.
Intelligence telefona format atmadan önce ayarlarda görebiliyordum. Şuan o yerde sade Siri yazıyor. Bu yapay zekayı nerde kullanabiliyoruz? Siri cidden aşırı çağ dışı kalmış. 3 yıllık Xiaomi telefonumdaki Gemini gömülü asistanı on kat daha iyiydi.
Hocam Intelligence ben telefona format atmadan önce ayarlarda görünüyordu. Şuan ayarlarda sadece Siri bölümü var yanında yazmıyor. İnternette ıPhone 17 lerde ayarlarda görünüyor. Anlamadım ben deneden olmadığını telefon en güncel sürümde.
Hocam, iOS 27'yi bekleyin. Şu an beta sürümde Türkçe yazarken bile güzel cevap verebiliyor. İndeksleme ile verilerinizle çok daha iyi çalışıyor. Yani sorduğum sorular ve internette Gemini’den istediğim sorulara eskisi gibi cevaplar vermiyor. Ancak ayarlarda gözükmeme konusunda bir çözüm bulamadım.