Sişman mı görünüyorum?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunahan4321
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Şu an günde 30 40 dakika molasiz kardiyo antrenmani yapıyorum ve çok yoruluyorum, her yerim acıyor. Bazen sırtımın ve göbeğimin yanmasından ağlayacak seviyeye gelebiliyorum ama şu anki motivasyonun şu benim saçma gelebilir ama.

Ben Osmanlı torunuyum ve namaz kılıyorum ve hem imanlı hem güçlü olmak istiyorum, bunun için çabalıyorum. Örneğin kick boksta çıplak elle vurduğum için 3-4 kere bütün ellerimin eklem yerindeki derileri çıktı/kalktı ve kendimi her zaman zorluyorum. İnsanlarla konusmayarak ve tek başıma kendi kralligimda yaşadığımı hayal ederek dovusuyorum. Örneğin geçen yıl 11 yıldır kick boks yapan 22 yaşında bir çocukla dovustum ben 2-3 yıldır kick boks yapıyordum orada onu teknik öğrenmek değil de parçalamak için dovustum ve çocuğun özel bölgelerine vurdum. Çocuğun yanaklarını morarttim ama çocuğa orada her türlü küfürü edip tekrar dövüşmek isterdim çünkü ben cesaretli bir kişi olduğunu göstermem gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzel motivasyonmuş hocam.

Şişman değil tombul görünüyorsun.
Tombul diyince tatlis oldum o yüzden su fotoyu çektim şimdi ama çokta tombul değilim be sen şu kasa baak ohhh ozgunenim hayvan gibi yüksek oldu şu anda nedenseki şu saçma fotoğrafı atasim geldi

Dosya Ekleri

• IMG_20240110_235112.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 72

Gülücük ve dislike atan arkadaşlar neden attıklarını açıklasalar daha iyi olur.

Forum "üstü minare, altı kerhane'ye dönmüş sanırım. Yarın öbür gün kuşum neden ötmüyor diye konu açan olursa şaşırmayacağım.

Kilon fazla. BKİ hesabına göre fazla kiloluyla obezite arasındasın. İşin ciddi tarafı yüz kısmında. Vücudunda fotoğraflardan gördüğüm çok dikkat çekici değil fakat yüzün çok kilolu gibi gösteriyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…