tunahan4321
Başarılı
En azından konu olması gereken kategoride açılmış, sevindim. Sağlık kategorisi işgal edilmemiş.
Önemli olan fiziksel görünüşünüz değil, bu görünüşün ardında sakladığı fiziksel etkiler. Olması gerekenden fazla kilolu olduğunuzu hissediyorsanız durumunuzun sağlıksız olma ihtimali vardır; ancak alanında yetkin insanlara, doktorlara danışmanız çok daha uygun. Burada asıl almanız gereken detaylı cevaplar büyük ihtimalle verilemeyecek.
Başkalarının (çevrenizin) fikri yerine kendi kendinize düşünüp hareket edebilirsiniz. Örneğin nasıl beslendiğinize bir bakın: Sağlıksız bir diyetiniz mi var? Abur cuburadan, fazla yemek yemekten, sağlıksız besinlerden sakının. Hareketsiz olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Hareket edin; yürüyüş yapın vs. benim fazlalık kilolarımın sebebi temelde bu ikisiydi ve kendi kendime düşünüp taşınıp sağlıklı beslenmeye ve daha çok hareket etmeye odaklandım. Verimini de hissettim biraz.
Şu an günde 30 40 dakika molasiz kardiyo antrenmani yapıyorum ve çok yoruluyorum, her yerim acıyor. Bazen sırtımın ve göbeğimin yanmasından ağlayacak seviyeye gelebiliyorum ama şu anki motivasyonun şu benim saçma gelebilir ama.
Ben Osmanlı torunuyum ve namaz kılıyorum ve hem imanlı hem güçlü olmak istiyorum, bunun için çabalıyorum. Örneğin kick boksta çıplak elle vurduğum için 3-4 kere bütün ellerimin eklem yerindeki derileri çıktı/kalktı ve kendimi her zaman zorluyorum. İnsanlarla konusmayarak ve tek başıma kendi kralligimda yaşadığımı hayal ederek dovusuyorum. Örneğin geçen yıl 11 yıldır kick boks yapan 22 yaşında bir çocukla dovustum ben 2-3 yıldır kick boks yapıyordum orada onu teknik öğrenmek değil de parçalamak için dovustum ve çocuğun özel bölgelerine vurdum. Çocuğun yanaklarını morarttim ama çocuğa orada her türlü küfürü edip tekrar dövüşmek isterdim çünkü ben cesaretli bir kişi olduğunu göstermem gerek.
Son düzenleyen: Moderatör: