Sistem açılırken 3-4 defa CMD ekranı açılıyor

Bilgisayarım her açtığımda 3-4 tane CMD sekmesi açar ve hemen kapanır ve dün PC çöktü bir anlık ama mavi ekran değil, dondu 5 6 saniye, sonra kendi kendine düzeldi ama fareyi hareket ettirebiliyordum, bir şeye basamıyordum. Demin yine aynısı oldu. Eskiden korsan yolla oyun indirmiştim ama bayağı oldu 2025'in başları oynayıp silmiştim zaten. Ondan olabilir mi bilmiyorum veya geçen Spider-Man'e kurmaya çalıştığım ama kuramadığım Türkçe yama. (sonra sildim) Kaspersky tarattım temiz diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt defteri düzenleyicisini açıp şu yola gidin: Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Orada CMD var mı?

AMD driver kullanıyorsanız, ondan kaynaklıdır. Bazen güncelleme falan tarama yapıyor. Ya da sistem tarama yapıyor. Bilgisayara virüs sokmadıysanız sorun değil.

Windows 11'de açılışlarda ben de sık yaşıyordum ama donanım yetersizliğine yoruyordum açıkçası.

Kayıt defteri düzenleyicisini açıp şu yola gidin: Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Orada CMD var mı?
Uygulamaya girdim ama o yola nasıl gitcem bilmiyorum

Bakın demin görev çubuğu gitti oraya bişey yazılmadı yeniden başlattım düzeldi ama bi daha olucak

Solda sırasıyla bu yoldakileri seç gidersin.

Merhaba ben Malwarebytes indirdim normalde kaspersky kullanıyordum neyse tarattım Malwarebytes PUP. Optional. Bundleınstaller adlı bir şey buldu karantinaya aldım nedir bu?

Orada CMD var mı?
BBiraz geç bir mesaj ama kusura bakmayın şunlar çıktı:

Solda sırasıyla bu yoldakileri seç gidersin.
Bu arada dediğinizi yazınca ilk en üsttekine tıkladım onun içindekilerdi deminki fotoğraf

Dosya Ekleri

• 1769513380747.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…