- Makaleler
- 1
Bilgisayarı kapatıp açtığımda GRUB menüsüne attı birkaç tane Fedora sürümü vardı bir tanesine basıyorum ama açılmıyor ekran ne yapmam lazım?
hepsini teker teker deneyip yarım saat açık bıraktım ama olmadı
evet ama boot ekranında takılı kalıyor
Sistemi en son kapatmadan önce yaptığınız bir şey var mıydı? Ekran kartı sürücüsü indirmek veya sistemi güncellemek gibi?hepsini teker teker deneyip yarım saat açık bıraktım ama olmadı
evet ama boot ekranında takılı kalıyor
Sistemi en son kapatmadan önce yaptığınız bir şey var mıydı? Ekran kartı sürücüsü indirmek veya sistemi güncellemek gibi?
Bunu canlı sisteminde mi yapıyordun? Neler yaptığını yazar mısın?Diskimi BTRFS'ten tekrar NTFS'e geçirmeye çalışıyordum, çünkü Windows'a geri dönecektim.
sudo mkfs.ntfs -f -L WindowsDisk /dev/nvme0n1p3Bunu canlı sisteminde mi yapıyordun? Neler yaptığını yazar mısın?
dosyalarım çok önemli değil zaten sadece oyunlar vardı usb'ye Windows iso'su yazdırırsam olur mu yaniNormalde o disk sistem diskin ise komutun çalışmaması lazım ama çalıştıysa sistemin açılmaması normal. Live ortamdan alabiliyorsan dosyalarını alıp temiz kurulum yap.
peki nasıl temiz kurulum yapılır anlatırmısın diskim hala btrfs büyük ihtimalleNormalde o disk sistem diskin ise komutun çalışmaması lazım ama çalıştıysa sistemin açılmaması normal. Live ortamdan alabiliyorsan dosyalarını alıp temiz kurulum yap.