Arkadaşlar Hepsiburada üzerinden dizmek istediğim bilgisayarın bütün parçalarının siparişini verdim, geldi. Sorunsuz topladım montajı yaptım ama ne yaptıysam ekran gelmedi. Ekran kartını taktım gelmedi, onbıard yaptım gelmedi. Kasaya güç geliyor ama hiçbir görüntü yok.
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinden dizmek istediğim bilgisayarın bütün parçalarının siparişini verdim geldi sorunsuz topladım montajı yaptım ama ne yaptıysam ekran gelmedi ekran kartını taktım gelmedi onbıard yaptım gelmedi kasaya güç geliyor ama hiçbir görüntü yok.
@Emrearas, sanırım RAM'lerin RGB. Sistemin açık haldeki fotoğrafından yola çıkarak söylüyorum, RAM'lerin RGB'leri yanmıyor. Sanırım RAM'lerini tam montaj edememişsin.
RAM'lerini doğru kanallara tam olarak montajını yap. RAM'lerde problem olursa görüntü gelmez, siyah ekranda kalır sistem.
@Emrearas, sanırım RAM'lerin RGB. Sistemin açık haldeki fotoğrafından yola çıkarak söylüyorum, RAM'lerin RGB'leri yanmıyor. Sanırım RAM'lerini tam montaj edememişsin.
RAM'lerini doğru kanallara tam olarak montajını yap. RAM'lerde problem olursa görüntü gelmez, siyah ekranda kalır sistem.
Evet onu da söyleyeyim ilk başta RGB'leri yandı sonrasında ben, BIOS güncellemesi yaptım o yüzden ekran gelmiyor sandım. BIOS'u güncelleyince onun ışıkları da gitti.
@Emrearas , Demek sistemi ilk çalıştırdığında görüntü gelmiş, bir sorun yokmuş. Sonrasında BIOS güncellemişsin. Güncelleme sonrasında görüntü gelmiyormuş. Böyle ayrıntıları anlat mutlaka.
BIOS güncellerken neler yaşadın? Ters giden bir şey oldu mu? Nasıl güncelledin, hangi işlemleri yaptın?
Evet onu da söyleyeyim ilk başta RGB'leri yandı sonrasında ben, BIOS güncellemesi yaptım o yüzden ekran gelmiyor sandım. BIOS'u güncelleyince onun ışıkları da gitti.