demjr 86 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.856 Beğeniler 879 Bugün 16:53 #1 Sistem durduk yere boot failure hatası veriyor ama RAM için 3 saat yük testine soktum ve oyunlarda bir tane bile sorun çıkmadı. Sorun sizce neyden kaynaklı?
Sistem durduk yere boot failure hatası veriyor ama RAM için 3 saat yük testine soktum ve oyunlarda bir tane bile sorun çıkmadı. Sorun sizce neyden kaynaklı?
X99 86 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 3.834 Çözümler 30 Beğeniler 4.038 Yer Asgard Bugün 17:43 #2 CMOS işlemi yaptıktan sonra, BIOS ayarlarını nasıl yapıyorsun. Ayhan hocamızın önerdiği ayarları uyguluyor musun? Artı 0 Eksi
CMOS işlemi yaptıktan sonra, BIOS ayarlarını nasıl yapıyorsun. Ayhan hocamızın önerdiği ayarları uyguluyor musun?
KS KS demjr 86 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.856 Beğeniler 879 Bugün 17:44 #3 X99 dedi: CMOS işlemi yaptıktan sonra, BIOS ayarlarını nasıl yapıyorsun. Ayhan hocamızın önerdiği ayarları uyguluyor musun? Genişletmek için tıkla... 3 saat yük altında test ettim ve oyunlarda hiçbir sorun yok ama durduk yere boot failure hatası veriyor. Artı 0 Eksi
X99 dedi: CMOS işlemi yaptıktan sonra, BIOS ayarlarını nasıl yapıyorsun. Ayhan hocamızın önerdiği ayarları uyguluyor musun? Genişletmek için tıkla... 3 saat yük altında test ettim ve oyunlarda hiçbir sorun yok ama durduk yere boot failure hatası veriyor.