Merhaba arkadaşlar, ben Linux'tan Windows'a geçmek istiyordum ve Ventoy kullanıyordum. USB'mde bir hata verdi, “çıkartıp takın veya tekrar deneyin” gibi bir şey dedi. Neyse, Ventoy'daki “Tüm Diskler” seçeneğini tıkladım ve SSD'lerim, HDD'lerim falan çıktı. Ben de 512 GB'lık diski seçip işlem yapmaya devam ettim. Windows ISO'sunu içine attım, ardından boot menüsünden birinci sıraya aldım ve bilgisayarı yeniden başlattım. Ventoy açıldı, devam ettim.
Windows kurulum ekranında hangi diske kurulum yapılacağı sorusu geldi. Ben de 512 GB'lık diski seçtim, ancak yanlışlıkla bu diski sildim ve içinde Ventoy yüklüydü. Sonra, 268 GB'lık bir diski seçtim. Bu yüzden hata aldım ve bilgisayar kapandı.
Sonrasında, başka bir bilgisayarda Rufus ile yeni bir Windows USB'si yapıp tekrar denedim, ama yine olmadı. Şu an hâlâ o ekrandan çıkamıyorum. Forumlarda bu konuda deneyimi olan varsa, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Windows kurulum ekranında hangi diske kurulum yapılacağı sorusu geldi. Ben de 512 GB'lık diski seçtim, ancak yanlışlıkla bu diski sildim ve içinde Ventoy yüklüydü. Sonra, 268 GB'lık bir diski seçtim. Bu yüzden hata aldım ve bilgisayar kapandı.
Sonrasında, başka bir bilgisayarda Rufus ile yeni bir Windows USB'si yapıp tekrar denedim, ama yine olmadı. Şu an hâlâ o ekrandan çıkamıyorum. Forumlarda bu konuda deneyimi olan varsa, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: