Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Asily

Üstün
Makaleler
5
Yer
Karabük
Evet yine ben ve yine aynı bilgisayar ve yine yardıma ihtiyaç var. Bu sefer sorunum başlıktaki gibi PC açılmıyor çöktü ve USB'de ChromeOS Flex var.

Önemli veriler vardı fakat onları şu an da umursamıyorum. Yanımda bir bilgisayar yok flash bellekte ChromeOS Flex var ve yazdıramıyorum. Windows 11 nasıl yazdırabilirim?

ChromeOS Flex ve aynı zamanda BitLocker olduğu için verilerimi alamıyorum ve OneDrive'la en son 2022 gibi yedek aldım. Verileri nasıl yedek alabilirim?

BitLocker olduğundan dolayı hiçbir şekilde verime ulaşamıyorum ve Windows sadece beni kurtarma seçeneklerine atıyor. Ben sadece taze Windows ve verilerimin kurulmasını istiyorum. Kısaca Windows 11 ChromeOS Flex de nasıl yazdırıp verilerimi alabilirim. Not: BitLocker şifremi biliyorum ama diske ulaşamıyorum. @Recep Baltaş yardımcı olabilirseniz sevinirim :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Cihaz Android mi çünkü bende şu an iPhone yanımda Android cihazım var ama OTG bulamadım onunda vardı bütün cihazların vardı ama bulamıyorum yoksa halledeceğim bir şekilde.

Sorun çözüldü dediğiniz gibi OTG buldum temassızlık vardı o kısmı söküp taktım falan. Sonra telefondan yazdırıp F9(HP yeni modeller için) basarak başlangıçdan USB'yi seçtim. Oradan bilgisayarı kurtar sistemi onar gibi bir şeye bastım. Sistem dosyalarını yeniledi ve işlem başarılı verilerde kurtuldu Windows da tazelendi. Bana cevap veren herkese teşekkürler.
Evet yine ben ve yine aynı bilgisayar ve yine yardıma ihtiyaç var. Bu sefer sorunum başlıktaki gibi PC açılmıyor çöktü ve USB'de ChromeOS Flex var. Önemli veriler vardı fakat onları şu an da umursamıyorum. Yanımda bir bilgisayar yok flash bellekte ChromeOS Flex var ve yazdıramıyorum. Windows 11 nasıl yazdırabilirim? ChromeOS Flex ve aynı zamanda BitLocker olduğu için verilerimi alamıyorum ve OneDrive'la en son 2022 gibi yedek aldım. Verileri nasıl yedek alabilirim. BitLocker olduğundan dolayı hiçbir şekilde verime ulaşamıyorum ve Windows sadece beni kurtarma seçeneklerine atıyor. Ben sadece taze Windows ve verilerimin kurulmasını istiyorum. Kısaca Windows 11 ChromeOS Flex de nasıl yazdırıp verilerimi alabilirim. Not: BitLocker şifremi biliyorum ama diske ulaşamıyorum. @Recep Baltaş yardımcı olabilirseniz sevinirim :).

Kurtarma seçeneklerinden cihazı "dosyalarımi sakla" seçeneği ile sıfırlayabilirsin.

BitLocker şifrenize Microsoft hesabınız altında ulaşabilirsiniz.

USB belleğe Windows 11 yazmak için ise telefonunuzu kullanabilirsiniz. Telefonunuzda Tip-C portu yoksa da başka bir bilgisayarı kullanacaksınız. Bu bir internet kafe bilgisayarı olabilir.

Algılamıyor derken? Biraz daha açar mısın?

C: Diskini görmüyor X: Diye bir disk atıyor güncelleme kaldırma gibi şeyler ya da sıfırlama da bu nedenle çalışmıyor.

BitLocker şifrenize Microsoft hesabınız altında ulaşabilirsiniz.

USB belleğe Windows 11 yazmak için ise telefonunuzu kullanabilirsiniz. Telefonunuzda tip-C portu yoksa da başka bir bilgisayarı kullanacaksınız. Bu bir internet kafe bilgisayarı olabilir.

İnternet kafeden yazdırırsam virüs bulaşma ihtimali fazla daha önceden yaşadım BIOS'a kadar girmişti adamlar nasıl bir virüs bulaştırmışlarsa artık.

C: Diskini görmüyor X: Diye bir disk atıyor güncelleme kaldırma gibi şeyler ya da sıfırlama da bu nedenle çalışmıyor.

İnternet kafeden yazdırırsam virüs bulaşma ihtimali fazla daha önceden yaşadım BIOS'a kadar girmişti adamlar nasıl bir virüs bulaştırmışlarsa artık.
Arkadaşlarının pc si var ise yazdırtabilirsin hayır demezler diye düşünüyorum.

IPhone'den nasıl yazdırıyoruz bu arada Samsung cihaz da var ama Type-C port dönüştürücüyü bulmakla uğraşmak istemediğimden sordum.

Arkadaşlarının PC'si var ise yazdırtabilirsin hayır demezler diye düşünüyorum.

Hepsi uzakta oturuyor burada olsa bile onlarında bilgisayarı yok.