Sistem geri yükleme noktaları bilgisayar kapanınca siliniyor

Müzikalite

Başarılı
Merhaba, uzun süredir karşılaştığım bir sorun bu. Sistemin kendi oluşturduğu ve benim manuel oluşturduğum tüm sistem geri yükleme noktaları bilgisayar kapanıp açıldığında siliniyor ve bilgisayar tekrar açıldığında sistem geri yükleme penceresinde sistem geri yüklemeye bastığımda "Sistem korumasını açın." yazıyor, ancak zaten açık. Bir tane geri yükleme noktası oluşturuyorum. Bilgisayarı kapatıp açınca yine aynı. Nasıl düzelir bu acaba? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Şuradaki ayarı arttırarak deneyebilir misiniz?

Ben %1 yaptığımda aynı durum oluyordu, %2 yapınca düzelmişti. Farklı değerler ile deneyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 113
Şuradaki ayarı arttırarak deneyebilir misiniz?

Ben %1 yaptığımda aynı durum oluyordu, %2 yapınca düzelmişti. Farklı değerler ile deneyebilirsiniz.
Hocam o ayar %6 (14GB)'da. Sonradan bu sorun olunca 40GB'a ayarlamıştım fakat yine de çözülmemişti bu sorun.

Anladım hocam, benzer problem yaşayınca aklıma direkt bu geldi. Bu arada önerilen boyut %5 çok çok yeterli fazlasına ihtiyacınız olmaz diye düşünüyorum.
Ben de öyle düşünüyorum, teşekkür ederim cevabınız için.

Sorunuma hâlâ çözüm gelmediği için öne çıkarıyorum şu an. Sorunumun çözümü herhangi bir üyeden geldiği takdirde onu çözüm olarak işaretleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…