Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha öncede sistemimde M.2 SSD takılıydı, şu anda da M.2 SSD'nin içindeki Windows çalışıyor ama format atamıyorum. Format nedeni virüs geldi.

Disk ekranı gelmesi gerekirken sürücü yükleyin ekranı geliyor anlam veremedim. Gemini bu USB sürücüye Intel IRST sürücüsü yükleyip o ekranda çalıştırmamı söyledi ama işe yaramadı uyumlu sürücü bulunamadı hatası aldım.

Acilen yardıma ihtiyacım var.

Screenshot_20251213_161720_Google.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ISO dosyasını tekrardan yazdırmayı denediniz mi? Bundan kaynaklı bir ara böyle bir çözüm yapmıştım.
RST sürücüsünü yükleyemiyorsanız BIOS'tan Intel VMD Controller veya Intel VMD Technology vb. gibi bir özellik var onu disable yapmalısınız.

Evet baktım ama BIOS'ta öyle bir ayar yok, çünkü 2.nesil işlemcili bir anakart hem de Turbox kalitesi.

ISO dosyasını tekrardan yazdırmayı denediniz mi? Bundan kaynaklı bir ara böyle bir çözüm yapmıştım.

Evet denedim, işe yaradı hocam, konuya cevap yazmayı unuttum. Windows Media Creation Tool indirip USB belleği oradan hazırlattım bu sayede oldu.