Alucardll

Çalışkan
Merhaba, Windows 11 kullanıyorum. Bilgisayarımda olası bir sorun yaşadığımda sistemi önceki hâline döndürebilmek için bir geri yükleme noktası oluşturmak istiyorum.

Windows'un kendi Sistem Geri Yükleme özelliği bu konuda güvenilir midir, yoksa bu işlem için önerdiğiniz farklı bir program var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

1760800312066.webp

Sanirim iki ay once falan dizustumde biseyi kurcalarken bozdum, monitore takinca ekran gozukuyordu ama kendi ekranina goruntu gelmiyordu, harici ekran kartini da aygit yoneticisinde goruyordu ama Nvidia denetim masasi gpu bagli olmadigini soyluyordu. Format atacaktim dedim bir geri yukleme bakayim, 3 gun oncesine geri yukledim ve tertemiz calismisti.

Merhaba, Windows 11 kullanıyorum. Bilgisayarımda olası bir sorun yaşadığımda sistemi önceki hâline döndürebilmek için bir geri yükleme noktası oluşturmak istiyorum.

Windows'un kendi Sistem Geri Yükleme özelliği bu konuda güvenilir midir, yoksa bu işlem için önerdiğiniz farklı bir program var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 193642

Onunla uğraşmayın, yedekleme diye aratın oraya girdiğinizde Windows 7 yedekleme gibi bir seçenek çıkması lazım, o kısımdan farklı bir disk seçip sistem görüntüsü oluşturun, istediğiniz zaman bir bellek kullanarak sistemi yedeklediğiniz haline geri yüklersiniz.