Bazı konular görüyorum, FPS drop yediğini anlatıyor fakat sistem özelliklerini yazmamış.
Sistem özellikleri yazılmadıysa konu onaya gönderilmesin. Zorunlu alan olsun. Sistem özelliklerine nasıl bakacağını bilmeyenler için mavi ekran kategorisindeki gibi bir rehber tarzında konu açılabilir.
Bir yönden mantıklı ama sırf bu tarz bir konuyu öğrenmek için foruma yeni kaydolmuş forum yapısını bilmeyen birisi için bu sıkıntı olur. Sen biliyor olabilirsin ama ilk defa buraya gelen birisi bilmeyebilir.
Kullanıcı sayısı açısından zaten kıt olan bir forumu daha da kıtlaştıracak bir hareket olur. Şu an buraya kullanıcı lazım, böyle bir şeyi görsem ben direkt kullanmayı bırakırdım yardım almak için.
Bir yönden mantıklı ama sırf bu tarz bir konuyu öğrenmek için foruma yeni kaydolmuş forum yapısını bilmeyen birisi için bu sıkıntı olur. Sen biliyor olabilirsin ama ilk defa buraya gelen birisi bilmeyebilir.
Örneğin Dying Light'ta, laptoplar üzerindeki ekran kartları bazen sorun yaşatabiliyor. Sistem özellikleri verilmesi zorunlu olursa, bu sorunu erkenden ilişkilendirebiliriz.
Hatta mavi ekran kategorisindeki Minidump dosyaları nasıl atılır benzeri gibi Sistem özellikleri nereden öğrenilir gibi bir konu açılıp sabitlenebilir.
Konu içinde sistem özellikleri istenirse yazabilir, çoğu kişi sistem özelliklerine bile nasıl bakılacağını bilmiyor. Bu kadar katı olmaya gerek yok, sonuçta herkes Mr. Robot gibi takılmıyor.