Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

2230

Uzman
Makaleler
21
Bazı konular görüyorum, FPS drop yediğini anlatıyor fakat sistem özelliklerini yazmamış.

Sistem özellikleri yazılmadıysa konu onaya gönderilmesin. Zorunlu alan olsun. Sistem özelliklerine nasıl bakacağını bilmeyenler için mavi ekran kategorisindeki gibi bir rehber tarzında konu açılabilir.

Son düzenleme:
Artı 13 Eksi
Bazı konular görüyorum, FPS düşmesi yediğini anlatıyor fakat sistem özelliklerini yazmamış. Bu tarz konular onaylanmamalı bence.

Bir yönden mantıklı ama sırf bu tarz bir konuyu öğrenmek için foruma yeni kaydolmuş forum yapısını bilmeyen birisi için bu sıkıntı olur. Sen biliyor olabilirsin ama ilk defa buraya gelen birisi bilmeyebilir.

Bir yönden mantıklı ama sırf bu tarz bir konuyu öğrenmek için foruma yeni kaydolmuş forum yapısını bilmeyen birisi için bu sıkıntı olur. Sen biliyor olabilirsin ama ilk defa buraya gelen birisi bilmeyebilir.
Zorunlu da olabilir sistem özelliklerini yazmak, yazmayınca onaylanmasın.

Mantıklı, artıladım.

Örneğin Dying Light'ta, laptoplar üzerindeki ekran kartları bazen sorun yaşatabiliyor. Sistem özellikleri verilmesi zorunlu olursa, bu sorunu erkenden ilişkilendirebiliriz.