Bazı konular görüyorum, FPS drop yediğini anlatıyor fakat sistem özelliklerini yazmamış.
Sistem özellikleri yazılmadıysa konu onaya gönderilmesin. Zorunlu alan olsun. Sistem özelliklerine nasıl bakacağını bilmeyenler için mavi ekran kategorisindeki gibi bir rehber tarzında konu açılabilir.
Yukarıda yazdığım gibi o kategoriye konu açılıp sabitlenebilir, konuda sistem özelliklerine nasıl bakılacağı anlatılabilir. Dxdiag yazınca çıkıyor zaten.
Kullanıcı sayısı açısından zaten kıt olan bir forumu daha da kıtlaştıracak bir hareket olur. Şu an buraya kullanıcı lazım, böyle bir şeyi görsem ben direkt kullanmayı bırakırdım yardım almak için.
Bence önerinin başlığını buna uyacak şekilde düzenlettirmek için raporlayın, çok daha isabetli bir öneri olduğunu düşünüyorum. Technopat'taki gibi bir sistem entegre edilebilir, gerekirse ek alanlar eklenir.
Sorarak? Aktif kullanıcı sayısı bir elin parmağını geçmiyor, kullanıcıların önüne bariyer çekecek uygulamalar şu an mantıklı değil. Yazmadıysa sorun, dalgınlığa gelinebiliyor.
Sorarak? Aktif kullanıcı sayısı bir elin parmağını geçmiyor, kullanıcıların önüne bariyer çekecek uygulamalar şu an mantıklı değil. Yazmadıysa sorun, dalgınlığa gelinebiliyor.
Onun yerine moderatör konuyu onaylamadan önce sistem bilgilerinin konuya eklenmesi için bir uyarı bildirimi göndersin. Yardım isteyen kişi sistem özelliklerini de yazarak konusunu güncellesin... Ve... Voilà!
Onun yerine moderatör konuyu onaylamadan önce sistem bilgilerinin konuya eklenmesi için bir uyarı bildirimi göndersin. Yardım isteyen kişi sistem özelliklerini de yazarak konusunu güncellesin... Ve... Voilà!
Hocam, bunu yazarken gerçekten dalga geçerek yazmadınız, değil mi? İnsanlar elbette soracak, fakat konuyu açmadan önce insanlar sormadan sistemi belirtmek zor olmamalı.
Moderatörler bazen sadece yazım kuralına bakıyor. Konu içeriğimin eksikliğine bakmıyorlar. Konuya giriyorsun ve adam "Oyunu nasıl Türkçe yaparım?" diye sormuş. Ne oyun var, ne platform. Bu kadar eksik bilgili konuların onaylanmaması lazım. Yazdığım konu farazi bir örnek.