Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

2230

Uzman
Makaleler
21
Bazı konular görüyorum, FPS drop yediğini anlatıyor fakat sistem özelliklerini yazmamış.

Sistem özellikleri yazılmadıysa konu onaya gönderilmesin. Zorunlu alan olsun. Sistem özelliklerine nasıl bakacağını bilmeyenler için mavi ekran kategorisindeki gibi bir rehber tarzında konu açılabilir.

Son düzenleme:
Artı 13 Eksi
Kullanıcı sayısı açısından zaten kıt olan bir forumu daha da kıtlaştıracak bir hareket olur. Şu an buraya kullanıcı lazım, böyle bir şeyi görsem ben direkt kullanmayı bırakırdım yardım almak için.
Yardım almak istiyorsan sistem özelliklerini yazmalısın. Nasıl yardım edelim yoksa?

Katılıyorum öneriye.

Veya sistem özellikleri yazılmadıysa konu onaya gönderilmesin. Zorunlu alan olsun.

Bence önerinin başlığını buna uyacak şekilde düzenlettirmek için raporlayın, çok daha isabetli bir öneri olduğunu düşünüyorum. Technopat'taki gibi bir sistem entegre edilebilir, gerekirse ek alanlar eklenir.

1721050028980.webp

Konu başlığını okurken mantıklı öneri diyerek konuya daldım bence mantıklı artıladım.

Yardım almak istiyorsan sistem özelliklerini yazmalısın. Nasıl yardım edelim yoksa?

Sorarak? Aktif kullanıcı sayısı bir elin parmağını geçmiyor, kullanıcıların önüne bariyer çekecek uygulamalar şu an mantıklı değil. Yazmadıysa sorun, dalgınlığa gelinebiliyor.

Şunu yeni eklediniz bu arada. Öneri açarken baştan düzgünce planlayıp öyle yazalım lütfen.

Sorarak? Aktif kullanıcı sayısı bir elin parmağını geçmiyor, kullanıcıların önüne bariyer çekecek uygulamalar şu an mantıklı değil. Yazmadıysa sorun, dalgınlığa gelinebiliyor.
Direkt konuyu çözmeye çalışmak varken neden sistem özelliklerini sorup kullanıcıdan yanıt bekleyelim ki? Zaman kaybı.

• Beğendim
İfadeler: 995
Onun yerine moderatör konuyu onaylamadan önce sistem bilgilerinin konuya eklenmesi için bir uyarı bildirimi göndersin. Yardım isteyen kişi sistem özelliklerini de yazarak konusunu güncellesin... Ve... Voilà!

Olur. Benim katılmadığım nokta direkt onaylanmaması zaten. Teşvik edilmesi mantıklı.

Direkt konuyu çözmeye çalışmak varken neden sistem özelliklerini sorup kullanıcıdan yanıt bekleyelim ki? Zaman kaybı.

Teşvik olduğu sürece bir problem yok. O son kısımı ekledikten sonra daha net oldu her şey. Direkt onaylanmayıp çöpe atılmasına hayır diyorum.

Hocam, bunu yazarken gerçekten dalga geçerek yazmadınız, değil mi? İnsanlar elbette soracak, fakat konuyu açmadan önce insanlar sormadan sistemi belirtmek zor olmamalı.

Moderatörler bazen sadece yazım kuralına bakıyor. Konu içeriğimin eksikliğine bakmıyorlar. Konuya giriyorsun ve adam "Oyunu nasıl Türkçe yaparım?" diye sormuş. Ne oyun var, ne platform. Bu kadar eksik bilgili konuların onaylanmaması lazım.
Yazdığım konu farazi bir örnek.

• Beğendim
İfadeler: MEQ