ratak4235 3

Yetkin
Sistem toplarken, parçaları tek tek alırken gelen parçanın çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebiliriz? Özellikle ikinci elde.

Hocam yaşadığım yer küçük olduğu için ilan sayısı çok çok az. Param güvende ile almak zorundayım.
Arıza ihtimali düşük işlemci vb. ürünleri önce alın. Arıza ihtimali olan anakart, psu vb. ürünleri en sona bırakın. Bu sayede kritk parçalarda sorun varsa iade süreniz dolmadan söküp gönderirsiniz. Almadan önce de test isteyin elbette.

Arıza ihtimali düşük işlemci vb. ürünleri önce alın. Arıza ihtimali olan anakart, psu vb. ürünleri en sona bırakın. Bu sayede kritk parçalarda sorun varsa iade süreniz dolmadan söküp gönderirsiniz. Almadan önce de test isteyin elbette.
Psu elimde mevcut, anakartı sıfır alacağım hocam. İşlemci ve ekran kartı ikinci el olacak.

9950X3D'yi Amazon'dan almıştım yanında Arctic Freezer vs de sipariş etmiştim.

Adamlar Arctic'i kutusunda getirirken arabadan çıkardıklarında işlemciyi böyle sigara paketi gibi bir pakette elime verdiler.

Tray 9950X3D işte.

Taktım çalıştı hatta IMC'si millette 1.20-1.25V'de çalışırken ben 6000MHz NB/SOC 1.015V'de kazara çalıştırdım 2-3 gün kullandım süper silikon çıktı.

1786584539852.webp

Burada palavra sıkılmıyor, reelde neyse o .

Son düzenleme:
Sıfır ürünlerde arızalı ise zaten garanti veya iade hakkınız olacak. İkinci el ürünlerde ise alırken satıcıya test imkanı var mı diye sorun ve test ettirebilecek satıcılardan ürün alın.