Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Talha Yiğit 1

Yetkin
Yer
Konya
FSP Hyper Pro H3 650W 80p Bronze PSU henüz 1 hafta olmadi 0 ürün. Bir akşam dikkatli şekilde sisteme bakayim dedim şalter kapali ve anlik anakart ışıklarım yanıyor sönüyor. Anakartım ASUS M4A89GTD-PRO. 600W Rampage PSU'dan geçtim onda böyle bir şey yoktu. Birisi kabloyu değiştirince düzeldiğini söylemis forumlarda. İşlemcim FX 8350 RX590 Nitro+ SE 125W işlemci ekran kartı henüz 200W’ı geçmedi ama 220W TDP'si var oyunlarda kapanma gibi bir sorunum olmuyor hatta overclock lu kullanıyorum. Ama şalter kapaliyken bu olay oluyor düşünceleriniz nedir?

Son düzenleme:
Sisteme zarar vermeyecekse böyle kullanmakta sakınca olur mu? Oyunda 350W ı kullanıyorum sanirim.

@Talha Yiğit
Şalteri kapattıktan ne kadar süre sonra yanıp sönmeye devam etti? Bir süre ışık yanması normal.

Hayır hocam normal bir şekilde ısık yanıyor kondensator deşarj olunca sönüyor bir 10 dk 20 dk PC'ye bakinca isiklar anlik yaniyor sonuyor.

@Talha Yiğit
Hızlı başlatma açıksa PC kapalı olsa bile işlemci çalışmaya devam ediyor. Bilgisayarı kapatsanız bile bilgisayar hazırda bekliyor. SSD olduğu için ben kapalı kullanıyorum.

1725989601258.webp

@Talha Yiğit
Hızlı başlatma açıksa PC kapalı olsa bile işlemci çalışmaya devam ediyor. Bilgisayarı kapatsanız bile bilgisayar hazırda bekliyor. SSD olduğu için ben kapalı kullanıyorum.

Eki Görüntüle 82349

Anladim hocam bugün PSU'nun kablosunu değiştirip deneyeceğim belki çözer.

Maalesef PSU da sorun var zannedersem garantili satıcıya bugün yazacağım değişim, iade belli olur.

HDMI to VGA dönüştürücü kullanıyordum yeni monitör aldım şu anda böyle bir sorun kalmadı garip.

Son düzenleme: