Sistem toplama konu sınırı alt kategorileri de kapsayacak şekilde güncellenmeli

The Man From Earth 96

Bilgin
Sosyal Locası
Başlık yeterince açık. Adam, bir sistem toplayacak, 7.546.756.435 tane konu açıyor art arda. Konu açma kuralları 12. kural buna bir sınır koyuyor, ama koyduğu sınır yeterli değil. Farklı kategoriler olunca moderatörler de aksiyon almıyorlar ya da almakta gecikiyorlar. Konu hakkında raporlarım da mevcut zaten, ekipten isteyen göz atabilir.

Sistem toplama ve çevre bileşenleri dahil olmak üzere 12 kategoride 29 konu açmış.

Düzeltici önerim:
Kuraldaki bu madde
Yukarıdaki gibi bir şekilde güncellenmeli ve takip edilmelidir.

Kişiyi afişe etmemek için bu konuyu açarken konu üstünden rapor ile ekibe tekrar ileteceğim.

Artı -8 Eksi
Neden boyle bir sey yapilsin anlamadim Her turlu forumun yararina oluyor. Hem daha fazla konu, daha fazla aktiflik hem de arama motorunda daha fazla gorunurluk.

Neden boyle bir sey yapilsin anlamadim Her turlu forumun yararina oluyor. Hem daha fazla konu, daha fazla aktiflik hem de arama motorunda daha fazla gorunurluk.
Konu kirliliği, kalitesizlik, kuralın suistimali. Sırf konu sayısı kasma amacı olsaydı yönetimin zaten o kural olmazdı.

Artıladım, sürekli konu spamlanıyor. Cevap gelmiyor, öne çıkartabilir.
Belki fikri degisti, butcesi artti yeni oneri isteyecek? Bu kadar da kisitlamaya gerek yok bence.
6 ay önceden alacağı sistemin 3-4 kere konusunu açanlar oluyor. Fikri değiştiyse aynı konudan belirtir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı konu yeşilde de kırmızı forumda da aktif. Görüyoruz yani de işin suyunu çıkarmanın alemi yok.

İfadeler: X99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…