Evet değil hocam. Seri bazlı değil model bazlı da değerlendiriyorum. Kıyaslayacak olursam da Aorus Elite (üst seviye giriş), X870-F (üst seviye), X870E Carbon (üst seviye premium) olarak değerlendiririm. Ben o kartların hiçbirini küçümsemiyorum hepsi de benim sistemi hakkıyla taşır zaten.
Benim aldığım şartlarla uyuşan şartla aynı fiyat farkı var zaten. Kendi tercihim MSI oldu zaten hocam, indirimli fiyatı kaçırsam bile almak istedim zaten teşekkürler.
Abi bir dizi sorum olacak bilgi eksiğimin kusuruna bakma.
1. Anakart yazılımından kastın ne oluyor? Fan ve RGB kontrolü için GPT şu şekilde bir şey söyledi:
Eki Görüntüle 248704
2. Integrated Graphics'i, Windows kurulumu yapıp NVIDIA sürücünü kurduktan sonra mı devre dışı bırakayım yoksa Windows kurmadan devre dışı bıraksam olur mu? Sürücü olmadığı için direkt ekran kartından görüntü alabilir miyim ki?
3. DDU ile güvenli modda APU driver silme durumu iGPU açık kalıp eski sürücüler kurulursa geçerli değil mi?
4. RAM'de temiz kurulumdan kastın sıfırdan Windows kurup her şeyi baştan yapmak mı oluyor? RAM ayarları bozulmuyor mu tekrardan öyle olunca?