Sistem toplama sonrası ne yapılmalı?

X870-F için yaptım ilk açıklamayı. Eğer genelleme yapmış olsaydım X870E-E'yi örnek vermezdim.

Abi şahsen çok uçup kaçmaya gerek yok, sistem kendine gelsin senin de rehberde bahsettiğin performansını tadayım istiyorum. 8000 MT/s falan senin gözünde sancılıysa şu an için çok gerek yok, daha safe normal kullanıcıya uygun sınırlarda durabilirim. Bir de rehberde X3D ve 9700X gibi serilerde farklı olduğunu yazmıştın, @Yakuza abinin sisteminde X3D olması lazım.

Bu tarz durumlar olabilir, temiz format gerektirebilir gün sonunda.

11 IoT LTSC kurup geç Debloat bende pek bir halta yaramamıştı hala yavaştı. 11'yi öylece kurmak sistemin potansiyelinden yiyecektir.

Benim RAM'ler 10 layer PCB ile yapılmış güçlü sinyal kalitesi ve Overclock'da üstün performans alması için. Eşek yükü ile para saydık da ondan tekte tutmuş olabilir. Bu RAM'lere biraz daha temkinli yaklaşmak gerekebilir, benimki gibi tek attı geçti durum olursa da ne ala tabii mutlu mesut olur herkes.

OS bozabiliyor çok BSOD yersen, Memory Management vs. Geçen birisiyle 6400 1:1 mod uğraşırken olmuştu. Konunun çözümü temiz format.

@Falconpolat @Yakuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…