Sistem toplama sonrası ne yapılmalı?

Hayır, BIOS ile işletim sistemi ayrı. BIOS'tan kaydedersin Profile 1 olarak ayarları hatta, o şekilde kalır. BIOS güncellemedikçe ayarlar sorunsuz durur.

Defender engel olabiliyor izin verilecek winring0 kurulacak.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 35
  • 2.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 3.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 15
  • 4.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 17
SSD arkasında bulunan Lexar etiketi sökülmeli m

Hayır etiketi sökmeyin, diğer tarafta termal ped üzerinde jelatin varsa o sökülecek sadece ama diğer tarafta termal ped olmayabilir. Arıza çıkarırsa etiketten dolayı iade edemeyebilirsin.

Bu Lexar serisinin çoğu modeli soğutucu kullanmıyor, anakartın M.2 kapağında vardır termal ped, sorun yaşamazsın.

Son düzenleme:
Ne illet bir şeymiş bu sistem toplama 4 saat falan oldu daha kasa kısmına yeni geçebildim burada da bir sürü kablo işi var... Anakartı monteleyerek mi başlamam lazım? @Yakuza

Şu anda böyle, anakart kutusundan bir sürü kablo çıktı onları ne yapıyoruz? @LH44 hocam siz de aynı kartı kullanıyordunuz yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
@Xoulth, tüm parçaların klavuzunu takip ederek birleştirdim ben. Kendi adıma konuşmam gerekirse; kablolamayı sona bırakmak daha kolayıma geliyor, bir şey değiştirmem gerekirse diye.

Anakartın içinden çıkan kabloları/dönüştürücüleri kullanmadım diye hatırlıyorum, bağlantı portları yeterliydi. Fanlar için kasamın kendi kontrolcüsünü kullandım.

Hocam bu anakartın ATX bir kasaya sığmama şansı var mı? Sanırım kasaya oturmuyor...

Hocam bu anakartın ATX bir kasaya sığmama şansı var mı? Sanırım kasaya oturmuyor...

napacağım şimdi kasayı iade edebilir miyim? @LH44 @Ayhan Dönmez @Yakuza acil bir fikre ihtiyacım var... Kimse yok mu arkadaş birisi yardım etsin lütfen. @michaelscofield hocam bu tarz iade durumlarında bilgi sahibi misiniz?

Son düzenleme:

Bu çok öngörülebilir bir durum değil, kasa hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. ATX desteği olan bir kasaya Rear I/O nedeniyle sığamıyorsa çok da yapılacak bir şey yok. Bahsettikleri gibi söküp deneyenler mevcut, ucu ucuna hiç pay bırakmamışlar anladığım kadarıyla. Ciddi kuvvet uygulanması gerektiğinden bahsetmişler. @Xoulth

Kasa kaynaklı sıkıntı var, her MB uygun değil demek ki. Arka plaka kaynaklı sıkıntı var.

Abi valla hem stres oldum hem panik bastı o yüzden sistemi bu aşamada bırakıp yarın bilgisayarcıya gideceğim yüksek puanlı birisini buldum.

Abi valla hem stres oldum hem panik bastı o yüzden sistemi bu aşamada bırakıp yarın bilgisayarcıya gideceğim yüksek puanlı birisini buldum.

Talihsizlik olmuş, çok da zorlamaya gelmez bu parçalar. Kasaya birtakım modifikasyonlar ya da kaba kuvvet sonucu ancak oturtulur. Arka plaka sökmesi vs. gerekebilir, işin ehli biriyse halledecektir. El altında olmadan uzaktan yorum yapmak çok kolay değil bu tarz durumlarda.

Anakart MSI X870 yerine Gigabyte X870 olsa belki bu sorun olmayacak yani. MSI'den özellikle bahsetmişler paylaştığın bağlantıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…