whsnsxjskx

Uzman
Bilgisayarda hangi Windows/Microsoft uygulamasını açarsam açayım varsayılan olarak "Yönetici" açılıyor, ne yaparsam yapayım normal şekilde de açsam yönetici/admin olarak açılıyor. Nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçi farklı bir sorun gibi sizinkisi. Ama windows kullanıcı denetimi ayarlarına baktınız mı? Belki minumum seviyeye çekilmiştir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-05-27-15-08-39-407_com.opera.browser.webp
    Screenshot_2026-05-27-15-08-39-407_com.opera.browser.webp
    127,8 KB · Görüntüleme: 14
Artı -1 Eksi
Bilgisayarda hangi Windows/Microsoft uygulamasını açarsam açayım varsayılan olarak "Yönetici" açılıyor, ne yaparsam yapayım normal şekilde de açsam yönetici/admin olarak açılıyor. Nasıl düzeltirim?
Eğer çok fazla uygulama bu şekilde değilse, sayılı ise uygulamaya sağ tıklayıp özelliklerine girerek Yönetici Olarak Çalıştır tiki varsa kaldırabilirsiniz.

Eğer çok fazla uygulama bu şekilde değilse, sayılı ise uygulamaya sağ tıklayıp özelliklerine girerek Yönetici Olarak Çalıştır tiki varsa kaldırabilirsiniz.
Zaten ilk oraya baktım.

Az önce yeni bir kullanıcı oluşturup orada denedim ve oldu, orada normal olarak açabiliyorum. Şu an kullandığım kullanıcıyı, tüm ayarlarım, konfigürasyonlarım, her şeyimi oraya tek seferde aktarabilir miyim? Veya herhangi bir şey?

Zaten ilk oraya baktım.

Az önce yeni bir kullanıcı oluşturup orada denedim ve oldu, orada normal olarak açabiliyorum. Şu an kullandığım kullanıcıyı, tüm ayarlarım, konfigürasyonlarım, her şeyimi oraya tek seferde aktarabilir miyim? Veya herhangi bir şey?
Çok fazla veri yoksa eski kullanıcı hesabındaki dosyaları kopyalayıp yeni kullanıcı hesabına yapıştırmak işe yarayabilir. AppData taşıyın diyeceğim fakat var olan bug'u da taşır mıyız diye soru işareti var kafamda. Bi' deneyin isterseniz basit verileri kopyalamayı.

Direkt önceki hesabın içini kopyalayıp yeni hesaba aktardım, yaklaşık 60 GB'lık transfer yaptı. Şimdi bu eskisini silsem sorun yaşar mıyım?