Onursandros

Becerikli
Dün Armoury Crate yükledim ve başıma gelmeyen kalmadı. Binbir türlü mavi ekran yiyip duruyorum. Güvenli modda yiyorum, BIOS'ta yiyorum, masaüstüne geliyor 10 saniye sonra yine mavi ekran yiyorum. MEMORY_MANAGEMENT hatasından tut, win32kbase.sys'ye kadar hata aldım 5 saat içinde. Yapmak istediğim tek şey ise Armoury Crate yazılımından Fenerbahçe maçına özel klavyemi sarı-lacivert RGB yapmaktı. Yardım edebilir misiniz?

Yanlış yapmadıysam minidump dosyaları da burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyaları okuyamadım ama RAM kaynaklı bir sorun olduğunu söyleyebilirim şuanlık XMP / EXPO devre dışı bırak BIOS içinden. Windows + R yaparak alttaki kod satırını sırayla yaz.

Başlat menüsüne 'CMD' yazın, ardından komut istemini sağ tıklayıp 'Yönetici olarak çalıştır' seçeneğini seçin. Açılan pencerede aşağıdaki komutları sırayla yazın.
  • DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
  • sfc /scannow

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba konuyu açmadan önce Memtest'i yaptım dediğiniz gibi dört testin ikisini bitirdikten sonra kapatmak zorunda kaldım ama o sürede hiç error vermedi bilmiyorum. Dediğim gibi Armoury crate denen uygulamayı yüklediğim anda çarpıldı pc😄

Dosyaları okuyamadım ama RAM kaynaklı bir sorun olduğunu söyleyebilirim şu anlık XMP / EXPO devre dışı bırak BIOS içinden. Windows + r yaparak alttaki kod satırını sırayla yaz.

Başlat menüsüne 'CMD' yazın, ardından komut istemini sağ tıklayıp 'yönetici olarak çalıştır' seçeneğini seçin. Açılan pencerede aşağıdaki komutları sırayla yazın.
  • DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
  • sfc /scannow

Deneyeyim hemen.

Bu düzeltmiş demek mi oluyor ustam?

Dosya Ekleri

• IMG_20250828_093615.webp
    IMG_20250828_093615.webp
    249,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
( Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them. )
  • Windows Kaynak Koruması bozuk dosyalar buldu ve başarıyla onardı.
Başarılı olarak onarılmış bozuk olan dosyaları.

Son düzenleme:
Memtest86 ile hiç PC'yi kapatmadan test gerçekleştir ve işlem PASS yazarsa veya ERROR CODE alırsan ekran görseli gönder.
Ardından HD TUNE ile ERROR SCAN testi gerçekleştir "Quickly Scan" işaretlemeden.

Bu hata RAM hatası lakin NFTS.sys olarak bildiri olabilir SSD üzerinde her iki testide gerçekleştir.