Sistemdeki 16 GB 6000 MHz CL36 DDR5 GoodRam'in yanına aynı modelden almak sorun yaratır mı?

sLouk4s

Çalışkan
Merhaba, 15-20 gün kadar önce Vatan Bilgisayar'dan hazır sistem aldım bayağı uygun fiyata. İçinde 1x16 GB GoodRam 6000 MHz CL36 1.25V RAM bulunuyor. RAM fiyatlarındaki artışlardan dolayı 2. 16'yı almak istiyorum. Bire bir aynı ürün, alınır mı?

Normalde ileride CL30 değerli daha kaliteli 16x2 bir paket almayı düşünüyordum ama şu an böyle bir şey yapamam.

Özetle, kasada zaten takılı olan aşağıdaki ürünün aynısından alıp 16x2 yapmak mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı RAM bana da lazım. Şu an en uygun yine Vatan Bilgisayar satıyor, 5.800'lü bir şeydi.

Aynı RAM bana da lazım. Şu an en uygun yine Vatan Bilgisayar satıyor, 5.800'lü bir şeydi.

Vatan'da 5.900 lira ama internet stoğu yok hocam. Sadece Ankara'da bir şubede var görünüyor.

Sistemlerin 32 GB olması mantıklı artık. Alıp ikisini aynı marka model olarak kullanın derim. Bellek fiyatları zaten yükseldi çözüm odaklı bakmak daha mantıklı.

Alabilirsiniz ancak hiçbir zaman %100 uyumlu çalışacağı garantisi yok. Tamamen aynı marka, aynı model, aynı anda üretilmiş de olsalar uyumsuz olma olasılığı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…