Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba bugünler çok ama çok oyunum var bazılarını oynuyorum ama hangisini sileceğimi bilmiyorum hangilerini silmeliyim altta tüm yüklü oyunlar alt tarafta.

Şu an bende olan oyunlar şöyle: Warhammer vermintide 2, warhammer 40.000 darktide, Battlefield 1, Battlefield 2042, CS2, ravenfield, Left 4 Dead 2, Back 4 Blood, Last of Us part 1, GTA 5, GTA 4, It Takes Two, Serious Sam 4, Poppy playtime, zort, Escape the Backrooms, repo, granny, Elden Ring, Minecraft Bedrock Java Edition, One armed robber, supraland, Cuphead, muck, Roblox, Astroneer, RDR 2, Elden Ring.

Sizce hangi oyunları silmeliyim çünkü sadece yüksek saatli oyunlar kalsın diye size soruyorum sizce hangi oyunları silmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba bugünler çok ama çok oyunum var bazılarını oynuyorum ama hangisini sileceğimi bilmiyorum hangilerini silmeliyim altta tüm yüklü oyunlar alt tarafta.

Şu an bende olan oyunlar şöyle: Warhammer vermintide 2, warhammer 40.000 darktide, Battlefield 1, Battlefield 2042, CS2, ravenfield, Left 4 Dead 2, Back 4 Blood, Last of Us part 1, GTA 5, GTA 4, It Takes Two, Serious Sam 4, Poppy playtime, zort, Escape the Backrooms, repo, granny, Elden Ring, Minecraft Bedrock Java Edition, One armed robber, supraland, Cuphead, muck, Roblox, Astroneer, RDR 2.

Sizce hangi oyunları silmeliyim çünkü sadece yüksek saatli oyunlar kalsın diye size soruyorum sizce hangi oyunları silmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sistem özellikleri nedir?

Oynayıp bitirdiklerini bence sil. Bir oyunu oynayıp bitirdikten sonra en azından birkaç ay insanın tekrar girip içine bakası gelmiyor. Genelde böyle de sende böyle değilse o zaman hangisini daha az seviyorsan onları sil.

Bence: Elden Ring bittiyse sil, GTA 4 veya 5 birisini daha silebilirsin. GTA 5 online ile işin yoksa hele bence direkt silinmesi gereken oyun. BF2042 de olabilir.

Hocam biraz sonra da oynamak istiyorum ve pişman oluyorum o yüzden sordum.

Oynayıp bitirdiklerini bence sil. Bir oyunu oynayıp bitirdikten sonra en azından birkaç ay insanın tekrar girip içine bakası gelmiyor. Genelde böyle de sende böyle değilse o zaman hangisini daha az seviyorsan onları sil.

Bence: Elden Ring bittiyse sil, GTA 4 veya 5 birisini daha silebilirsin. GTA 5 online ile işin yoksa hele bence direkt silinmesi gereken oyun. BF2042 de olabilir.

Hocam RDR 2, GTA 5'te sorun var Windows 7 Support Windows 8 has ended hatasi veriyor nereye baksam çözemiyorum GTA 5 sileceğim GTA 4 ise mod yükler oynarım Elden Ring daha yeni başladım BF 2042 sık oynuyorum.

Poppy playtime, zort, lfd2 (Back 4 Blood var zaten gerek yok bence), granny, muck ve GTA 4 oynamıyorsan onu da silebilirsin.

Poppy playtime silip kenara atarım L4D2 bitirmedim granny sileceğim gibi muck oynuyorum ama zordu silme ihtimalimde var yorumunuz için teşekkürler.

4 kişilik co-op oyunları bence baştan sil zaten. Ben olsam Elden Ring dışında hepsini yok eder ve Elden Ring'e gömülürdüm. Özellikle ilk seferin ise günde 10 saat başında tutabilecek bir oyun.

Son düzenleme: