KS KS groff Başarılı Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 73 Çözümler 3 Beğeniler 10 24 Mart 2026 #21 Lee Yubin dedi: İnşallah bozmamıştır demekten başka bir şey gelmez elimden. Tek tek denemen lazım başka bir sistemde, sağlam mı diye. Genişletmek için tıkla... Başka bir sistemi bozma ihtimali var mı?
Lee Yubin dedi: İnşallah bozmamıştır demekten başka bir şey gelmez elimden. Tek tek denemen lazım başka bir sistemde, sağlam mı diye. Genişletmek için tıkla... Başka bir sistemi bozma ihtimali var mı?
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.802 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.473 Yer Antalya 24 Mart 2026 #22 groff dedi: Başka bir sistemi bozma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartı değil ya ram, ssd, işlemci dene. Bu arada ekran kartı takmadan açmaya çalıştın mı hiç? En azından açılması lazım.
groff dedi: Başka bir sistemi bozma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartı değil ya ram, ssd, işlemci dene. Bu arada ekran kartı takmadan açmaya çalıştın mı hiç? En azından açılması lazım.
KS KS groff Başarılı Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 73 Çözümler 3 Beğeniler 10 24 Mart 2026 #23 Lee Yubin dedi: Anakartı değil ya RAM, SSD, işlemci dene. Bu arada ekran kartı takmadan açmaya çalıştın mı hiç? En azından açılması lazım. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor gibiydi ekran kartı takmadan görüntü olmadığı için bir şey diyemiyorum. Bir de bütün arkadaşlarım DDR5 kullanıyor nasıl test edeceğim bir fikrim yok. Lee Yubin dedi: İnşallah bozmamıştır demekten başka bir şey gelmez elimden. Tek tek denemen lazım başka bir sistemde, sağlam mı diye. Genişletmek için tıkla... Merhaba yeni PSU aldım arkadaşlar, MSI MAG A650bn biraz pahalıya patladı ama sistem sorunsuz çalışıyor. Haftaya ekran kartım geldiğinde inşallah görüntü alacağım. Son düzenleme: 28 Mart 2026
Lee Yubin dedi: Anakartı değil ya RAM, SSD, işlemci dene. Bu arada ekran kartı takmadan açmaya çalıştın mı hiç? En azından açılması lazım. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor gibiydi ekran kartı takmadan görüntü olmadığı için bir şey diyemiyorum. Bir de bütün arkadaşlarım DDR5 kullanıyor nasıl test edeceğim bir fikrim yok. Lee Yubin dedi: İnşallah bozmamıştır demekten başka bir şey gelmez elimden. Tek tek denemen lazım başka bir sistemde, sağlam mı diye. Genişletmek için tıkla... Merhaba yeni PSU aldım arkadaşlar, MSI MAG A650bn biraz pahalıya patladı ama sistem sorunsuz çalışıyor. Haftaya ekran kartım geldiğinde inşallah görüntü alacağım.