ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Bazen olacak olan oluyor. Şans ya da kader; ne derseniz deyin. Canınız sağ olsun.
Bazen olacak olan oluyor. Şans ya da kader; ne derseniz deyin. Canınız sağ olsun.
Sabahtan beri sorunsuz çalışıyordu, aniden ekran kartının sarı pinlerin olduğu yer ve anakartın ekran kartı PCI X16 portu yandı. Anakart alalı 3 hafta oldu, ekran kartı 5 ay. Amazon'dan aldım. Benim suçum mu yoksa anakartı satanların mı? Amazon'dan aldım, telafi ederler mi acaba, yardım eder misiniz?
@Ayhan Dönmez
PC özellikleri:
Eki Görüntüle 228790
- AMD Ryzen 5 7500F
- RX 6800 Sapphire Nitro+
- Gigabyte X870 Gaming X WI-FI7
- Crucial Pro 6000MHz CL36 2x16
- Samsung 970 Pro 512 GB
Eki Görüntüle 228791
Hava soğutmadan şaşmamak için bir sebep daha. Boş görüntüden başka bir şey değil.
Cem Bey ile bir yakınlığınız bulunuyor mu?Kendisi halen yayında, hava soğutucu işkence testi.
Sağ olsunlar, Phantom Spirit tutuldu diye 1000 TL'den 3000 TL'ye çıkardılar. KDV, ÖTV, ÇTV, MTV diye diye bu hale getirdiler.
2022'de ID cooling 214XT almıştım 5600 için şimdi 9800X3D'ye taktım mis gibi serin tutuyor. Geçenlerde fanı bozulmuştu değiştirip yoluma devam ediyorum.
Çok kaba bir görüntüsü var maalesef. Sıvı soğutma alacaksam modeli 50 kere garantisini 10 kere araştırırdım. PS ekranlı modelleri çok şık bu arada.Gaming senaryosunda halen daha bazı sıvılar önde ama Render ve uzun vade kullanımda hiçbir sıvı havayı geçemez, sıvı sıcaklığı bir yerden sonra sabitleniyor. Custom Loop, Delid, Water Chiller gibi sıvı sıcaklığı 5 derece sabitlersen o zaman işin rengi değişir. Bu tarz konu sahibindeki gibi kapalı devre AIO, hele ki Bitfenix Cube almak kumar oynamaktır. Onun haricinde Phantom alıp yola devam etmek lazım güncel platformlarda. Cem Bey'de görüldüğü üzere, Phantom takmış. Hem de fansız, hava akışı olmadan 9950X3D soğutuyor.
Firma sağ olsun, 3000 TL yaptığı için aynı paraya 360 AIO alıyor insanlar haliyle. Yorum yapamıyorum o yüzden.
Çok kaba bir görüntüsü var maalesef. Sıvı soğutma alacaksam modeli 50 kere garantisini 10 kere araştırırdım.