Düzenli maaş alan birisiyseniz taksitli almak daha mantılı olabilir 2. elde herkes çok yüksek fiyat çekiyor tabii uygun bulursanız ne alâ.
Ek olarak diğer seçeneğim ise kendi sistemimi Sahibinden üzerinde satıp elime geçen paralarla DDR5 parçalarını tek tek farklı satıcılardan toplamak olacak. Bu konuyu bir nevi akıl almak için açtım, şimdiden teşekkürler.
Bu taksitle alma olayı kredi kartları için mi geçerli? Sadece banka kartına sahibim. Hiç anlamam bu işlerden![]()
Anladım hocam taksitle alamam o zaman yapacak bir şey yok. Bu arada ram konusunda hangi markayı almaya özen göstermeliyim? Alınmaması gereken bir marka gibi bir şey var mı?Kredi kartından hocam zaten sigortalı iseniz hemen limit verirler peşin fiyatına minimum 3 ama 6 taksit yapan yerler de var.
Anladım hocam taksitle alamam o zaman yapacak bir şey yok. Bu arada RAM konusunda hangi markayı almaya özen göstermeliyim? Alınmaması gereken bir marka gibi bir şey var mı?
Hocam ek olarak Asus b450m-k, r5 5600, 2x8 3000 mhz ram ne kadar eder? Satacağım için aklımda bir fiyat da yok ne kadara koyacağım hakkında.Kingston markasının sahtesi çok oluyor diyorlar ondan uzak durabilirsiniz.
Ha bide GTX 1060 6GB var onunla da birlikte satarım 14'e koyayım o zaman hocam. Hızlı gitmesi açısından.
Ha bir de GTX 1060 6 GB var onunla da birlikte satarım 14'e koyayım o zaman hocam. Hızlı gitmesi açısından.