Minar l masa diye geçiyor 6 bin TL olması lazım sağlam ve güzel geniş hocam tavsiye ederim ama siyah alın bence bu stokta var diye almıştım kaplatıcam siyaha.

Hocam fikrim yok eskiden almıştım sunny TV küçük bir şey ama iş görüyor yatarak film veya PS 4'ten oyun güzel oluyor.

Yok hocam rahatsız olmuyorum sıcak hava gelmiyor F80 var G29 için güzel oluyor ama shifter lazım ekran kartı ile işlemci Max 67 görüyor o yüzden sorun olmuyor galiba ama teşekkürler eskiden duvara daha yakındı böyle olunca hem daha rahat hava alıyor diye koydum.

Ban yediğim için geç yazdım kusura bakmayın :D
Benim kasanın arkası hemen elimin önüne bakıyor ama hiç hava gelmiyor. Belki de tahliyeyi üstten yaptığım içindir(arka tarafta fan yok). Sorun olursa siz de öyle yapabilirsiniz.

Benim kasanın arkası hemen elimin önüne bakıyor ama hiç hava gelmiyor. Belki de tahliyeyi üstten yaptığım içindir(arka tarafta fan yok). Sorun olursa siz de öyle yapabilirsiniz.

Benim el o kadar üstte değil ama sorun olursa çıkarırımda şu ana kadar hiç olmadı olcağınıda sanmam.

Hocam klavye bu kadar solda olunca rahat edebiliyor musunuz? Ben bir türlü alışamadım bu kadar solda oynamaya :)

Hocam klavye bu kadar solda olunca rahat edebiliyor musunuz? Ben bir türlü alışamadım bu kadar solda oynamaya :)

Vallahi hocam bende öyleydim arkadaş böyle yap dedi fareyi niye çeviremediğini anladım falan dedi bende böyle yaptım tam alışamadım ama böylesi daha iyi gibi mouse olarak rahat ediyorum kolum uzasa biraz daha iyi olacak :D

Işıkları ne renk yapabilirim tavsiyeniz var mı?

Son düzenleme: