Sistemin düzeni iyi mi?

Benim kasanın arkası hemen elimin önüne bakıyor ama hiç hava gelmiyor. Belki de tahliyeyi üstten yaptığım içindir(arka tarafta fan yok). Sorun olursa siz de öyle yapabilirsiniz.

Benim kasanın arkası hemen elimin önüne bakıyor ama hiç hava gelmiyor. Belki de tahliyeyi üstten yaptığım içindir(arka tarafta fan yok). Sorun olursa siz de öyle yapabilirsiniz.

Benim el o kadar üstte değil ama sorun olursa çıkarırımda şu ana kadar hiç olmadı olcağınıda sanmam.

Hocam klavye bu kadar solda olunca rahat edebiliyor musunuz? Ben bir türlü alışamadım bu kadar solda oynamaya

Hocam klavye bu kadar solda olunca rahat edebiliyor musunuz? Ben bir türlü alışamadım bu kadar solda oynamaya

Vallahi hocam bende öyleydim arkadaş böyle yap dedi fareyi niye çeviremediğini anladım falan dedi bende böyle yaptım tam alışamadım ama böylesi daha iyi gibi mouse olarak rahat ediyorum kolum uzasa biraz daha iyi olacak

Işıkları ne renk yapabilirim tavsiyeniz var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…