powercfg -h off

Komutunu CMD'ye yaz, bitti gitti. Guvenlik guncellestirmelerini yapmamak sistemin ciddi aciklarla dolmasina sebep olur.

Yaptım, art arda format atmaktan komutu ezberledim zaten. Arada bir tararım gene güncellemeleri ama kullanacağım yazılımı bu kadar komplike yazacaklarını düşünmüyorum. En azından önceden yediğim virüs kadar sağlam bir şey değil.

@Hermione Jean Granger VirusTotal harici online bir virüs tarama programı var mı? Programın sahipleri ile iletişime geçtiğimde RAM'deki verileri okuyup değişiklik yaptığı için virüs olarak algılandığı gibi bir bilgiye ulaştım (Rusça olduğu için tam anlamadım)

Son düzenleme:
@Koneko Toujou, dinamik analiz yapmak icin FileScan.io, Hybrid-Analysis, Tria.ge, Kaspersky Threat Intelligence Portal tarzi siteler var. Lakin bu sitelerde genelde azami dosya boyutu VirusTotal'e gore daha dusuk ve yurutulebilir dosya turlerini tararken ise yariyorlar. Ayrica bilgin yoksa bu konularda o raporlari duzgun okuyamayabilirsin. Rapor olusturursan buraya at biz inceleyelim.

Yazilimin gelistiricilerinin beyani dogru da olabilir, yalan da olabilir. Illegal bir yazilim ise bunu dogrulama ihtimalimiz daha da duser. Oyun hilesi falan mi indireceksin?

@Koneko Toujou, dinamik analiz yapmak icin FileScan. IO, Hybrid-Analysis, Tria. Ge, Kaspersky Threat Intelligence Portal tarzi siteler var. Lakin bu sitelerde genelde azami dosya boyutu VirusTotal'e gore daha dusuk ve yurutulebilir dosya turlerini tararken ise yariyorlar. Ayrica bilgin yoksa bu konularda o raporlari duzgun okuyamayabilirsin. Rapor olusturursan buraya at biz inceleyelim.

Yazilimin gelistiricilerinin beyani dogru da olabilir, yalan da olabilir. Illegal bir yazilim ise bunu dogrulama ihtimalimiz daha da duser. Oyun hilesi falan mi indireceksin?

Bir nevi bot. Hile olarak sayılabilir. Eski oyunların farmlarında kullanılanların daha günceli.