ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Mevcut sürümüm şu şekilde;

1758231233579.webp

Şu rehberdeki dosyayı indirip kurmaya uygun mu acaba? Orada 5074 yapısı olması gerektiğini söylüyor ancak benim 6584. Bir de 2023 yılından beri hiç format atmadım, gerek duymadım açıkçası. Temiz kurulum yapsam mı diye düşünüyorum ama VDSL2 50 Mbps internet olduğu için de çok şey indirmeyecek olsam da yine de bir üşendim. Tavsiyeleriniz nedir sizce? Formatı düşünmedim çünkü bir problem yaşamıyorum. Sadece boşta RAM kullanımı yüksek bir tık ama arka planda ARGB, Xbox, Steam, ekran kartı yazılımı vs. çok uygulama açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sisteminiz genel erişimdeki stabil sürümün en güncel hali. Dolayısıyla 25H2 güncellemesine geçmek için uygun olduğunuzu söyleyebilirim. 2023 yılından itibaren format atmadığınızı söylediğiniz için sıfırdan, temiz bir format atmanız çok daha iyi olacaktır ancak format atmanızı gerektirecek bir durumun olmadığını düşünüyorsanız, keyfiniz bilir elbette. Yani geçiş yapabilmeniz için illa format atmanız gerekmiyor.

25H2 dağıtımı yıl sonuna kadar tamamlanabilir. Özellikle Ekim ayında genel erişime açılabileceğine dair haberlerle karşılaşmıştım ancak beklemek istemiyor ve erkenden deneyimlemek istiyorsanız, belirteceğim adımları uygulayabilirsiniz:

1. Öncelikle ''KB5054156'' güncelleme paketini indirmeniz gerekiyor ancak Microsoft Update Catalog üzerinde hali hazırda gözükmemekte. Bu yüzden TechOlay Sosyal'deki belirttiğim konuya gidebilir ve güncellemeyi indirebilirsiniz.
  2. İndirdiğiniz güncelleme dosyasını çift tıklayıp, çalıştırabilir ve güncellemeyi yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz.
CMD üzerinden Kurulum:
  1. Yönetici olarak Windows terminalini (Komut İstemi) açın.
  2. Dosya yolunu kendi indirdiğiniz yere göre değiştirip, belirtilen komutu girin (dosya yolu ve dosya adı doğruluğundan emin olun).
  3. Kod:
    wusa.exe "C:\Yolunuz\Windows11.0-KB5054156-x64.msu" /quiet /norestart
  4. Güncelleme işlemi tamamlandıktan sonra sistemi yeniden başlatarak, kontrol edebilirsiniz.

25H2 sürümüyle format atmak için bir indirme linki rica edebilir miyim? Attığınız linkte ve rehberde direkt olarak yok sanırım. @HanDreafuLL
Microsoft'un kendi web adresi üzerinden medya oluşturma aracını kullanabilirsiniz ancak 25H2 güncellemesi için ISO dosyası sunup, sunmadıklarını bilmiyorum. Bu konuda biraz araştırmanız gerekiyor.

Bir diğer yöntem ise UUP Dump üzerinden 25H2 güncellemesi için ISO dosyası hazırlatıp, indirmek olabilir. Sonuçta bu sitede oldukça güvenilir, popüler ve aynı şekilde yine Microsoft'un sunucularını kullanıyor. Bu yüzden bir problem olmaması gerekir ancak doğrudan resmi bir kanal veya kaynak olmadığı için belirtmekte fayda var.

Nasıl indireceğinizi ve yükleyeceğinizi biliyor musunuz?

Nasıl indireceğinizi ve yükleyeceğinizi biliyor musunuz?
Format konusunda sıkıntı yok hocam. Yani PC'den anlarım ancak böyle resmi olarak Windows dışından indirip hiç kurmadığım için size sordum aslında. Yoksa RUFUS, Ventoy gibi programlarla yıllardır temiz kurulum yapıyorum. Sorduğunuz için teşekkür ederim.

Arm64 mü yoksa amd64 mü indirmeliyim 25H2 için? @HanDreafuLL @Recep Baltaş @Ayhan Dönmez @michaelscofield

IMG_5255.webp

Son düzenleme:
Format konusunda sıkıntı yok hocam. Yani PC'den anlarım ancak böyle resmi olarak Windows dışından indirip hiç kurmadığım için size sordum aslında. Yoksa RUFUS, Ventoy gibi programlarla yıllardır temiz kurulum yapıyorum. Sorduğunuz için teşekkür ederim.

Arm64 mü yoksa amd64 mü indirmeliyim 25H2 için? @HanDreafuLL @Recep Baltaş @Ayhan Dönmez @michaelscofield

Eki Görüntüle 186179
ARM olmayanı indirmen gerekiyor. @ShadowLegion