Detaylar
Kim cevapladı?stdio
Uzman
Paylaşımlı olan maalesef ki VPS.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 3
Eskisine neden dönmüyorsunuz? Sonuçta oradan yedek alıp yenisine geçmediniz mi? Eskisini anında iptal mi ettiniz?
Bir de kusura bakmayın ama yavaşın da bir adı var. Geçenlerde bir kişi sitemdeki video yavaş yükleniyor demişti. Video optimizasyonu falan önerdim. Sonra kontrol ederken asıl yavaşlığın siteden kaynaklandığını fark ettim. O yavaş site NVMe SSD, burası 5400 RPM HDD hızında.
Bu yavaşlık kısmı tam nerede bilmiyorum, o işlerden anlamam ama önemi varsa sayfaya tıklandığında bildirim vb. kontrolü yapan zımbırtı gibi şeyler kapatılabilir.
Görseli yüklemeye başladığım ana görsel yüklemeye çalışmanın da bir hata olduğunu fark ettim. Alışkanlık işte.
İlki 553 B, ikincisi 126 KB. Tarayıcı önbelleği var da en azından diğerler için beklenmiyor.
Bir de kusura bakmayın ama yavaşın da bir adı var. Geçenlerde bir kişi sitemdeki video yavaş yükleniyor demişti. Video optimizasyonu falan önerdim. Sonra kontrol ederken asıl yavaşlığın siteden kaynaklandığını fark ettim. O yavaş site NVMe SSD, burası 5400 RPM HDD hızında.
Bu yavaşlık kısmı tam nerede bilmiyorum, o işlerden anlamam ama önemi varsa sayfaya tıklandığında bildirim vb. kontrolü yapan zımbırtı gibi şeyler kapatılabilir.
Görseli yüklemeye başladığım ana görsel yüklemeye çalışmanın da bir hata olduğunu fark ettim. Alışkanlık işte.
İlki 553 B, ikincisi 126 KB. Tarayıcı önbelleği var da en azından diğerler için beklenmiyor.
OVH Cloud varken macera aramaya gerek yok bence. Almanya'da veri merkezi var mis gibi.
Haxores
Başarılı
Recep hocam twitterdan da yazdım. Buradan da yazayım.
nodesty.com, velia.net ve noez.de ile çalışıyorum. Sıkıntı yaşamadım.
*Contabo ile de sıkıntı yaşamadım.
nodesty.com, velia.net ve noez.de ile çalışıyorum. Sıkıntı yaşamadım.
*Contabo ile de sıkıntı yaşamadım.
VPS paylaşımlı olan, VDS ise sanallaştırılmış atanmış sunucu olarak geçiyor.
VPS paylaşımlı olan.
Geraltın kılıcı
Üstün
Evet arkadaşlar, VPS'e geçtik neden yavaşladık? Nedeni çok basit: Hileci Almanlar. Otomobillerinde hile yapan Almanlar, aynı hileyi sunucuda da yapıyormuş. Adamlar SSD server satıyor, 6 çekirdekli işlemci var diyor ama performansı paylaşımlı (Shared) Hosting'den yavaş.
Şimdi ben zaten en kısa sürede bu rezalete bir video yapıp bunların foyasını ortaya çıkaracağım ama paramı iade alamazsam bir üst pakete geçmem lazım. Tavsiyelerinize açığım.
Güncelleme:
İade süresini geçmişiz. Bu sunucuyu başka amaçla kullanıp bir an önce bu dolandırıcılardan çıkacağız.
Eki Görüntüle 107161
Anlık Recep Bey'in çıldırışı:
Punisher seni bekliyoruz dostum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Astrea Virgo
Yetkin
Şu an ki durum çok kötü. Data Center'a ikinci el sunucu götürüp hizmet bedeli verseniz, bu kadar yavaşlık yaşamazsınız.