Ne yapalım?

• İade alıp başka hosting'e geçin

Oy: 167 93,3%
  • Üst pakete geçin

Oy: 12 6,7%

• Oy verenlerin toplamı
    179
  • Anket kapandı .
Patatese kablo taksam daha hızlı çalışır.

1734161205337.webp

Eskisine neden dönmüyorsunuz? Sonuçta oradan yedek alıp yenisine geçmediniz mi? Eskisini anında iptal mi ettiniz?

Bir de kusura bakmayın ama yavaşın da bir adı var. Geçenlerde bir kişi sitemdeki video yavaş yükleniyor demişti. Video optimizasyonu falan önerdim. Sonra kontrol ederken asıl yavaşlığın siteden kaynaklandığını fark ettim. O yavaş site NVMe SSD, burası 5400 RPM HDD hızında.

Bu yavaşlık kısmı tam nerede bilmiyorum, o işlerden anlamam ama önemi varsa sayfaya tıklandığında bildirim vb. kontrolü yapan zımbırtı gibi şeyler kapatılabilir.
Görseli yüklemeye başladığım ana görsel yüklemeye çalışmanın da bir hata olduğunu fark ettim. Alışkanlık işte.
İlki 553 B, ikincisi 126 KB. Tarayıcı önbelleği var da en azından diğerler için beklenmiyor.

1734162401297.webp

1734162436002.webp

Evet arkadaşlar, VPS'e geçtik neden yavaşladık? Nedeni çok basit: Hileci Almanlar. Otomobillerinde hile yapan Almanlar, aynı hileyi sunucuda da yapıyormuş. Adamlar SSD server satıyor, 6 çekirdekli işlemci var diyor ama performansı paylaşımlı (Shared) Hosting'den yavaş.

Şimdi ben zaten en kısa sürede bu rezalete bir video yapıp bunların foyasını ortaya çıkaracağım ama paramı iade alamazsam bir üst pakete geçmem lazım. Tavsiyelerinize açığım.

Güncelleme:​

İade süresini geçmişiz. Bu sunucuyu başka amaçla kullanıp bir an önce bu dolandırıcılardan çıkacağız.

Eki Görüntüle 107161

Anlık Recep Bey'in çıldırışı:

Punisher seni bekliyoruz dostum. :cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke güncelleme zamanına kadar güvenli bir host firması belirlenip sanal makinede vps de test edilip sunucuya daha gecilseydi. Belki yavaşlıp olmazdı.