Site Neden Yavaş?

Ne yapalım?

• İade alıp başka hosting'e geçin

Oy: 167 93,3%
  • Üst pakete geçin

Oy: 12 6,7%

• Oy verenlerin toplamı
    179
  • Anket kapandı .
Eskisine neden dönmüyorsunuz? Sonuçta oradan yedek alıp yenisine geçmediniz mi? Eskisini anında iptal mi ettiniz?

Bir de kusura bakmayın ama yavaşın da bir adı var. Geçenlerde bir kişi sitemdeki video yavaş yükleniyor demişti. Video optimizasyonu falan önerdim. Sonra kontrol ederken asıl yavaşlığın siteden kaynaklandığını fark ettim. O yavaş site NVMe SSD, burası 5400 RPM HDD hızında.

Bu yavaşlık kısmı tam nerede bilmiyorum, o işlerden anlamam ama önemi varsa sayfaya tıklandığında bildirim vb. kontrolü yapan zımbırtı gibi şeyler kapatılabilir.
Görseli yüklemeye başladığım ana görsel yüklemeye çalışmanın da bir hata olduğunu fark ettim. Alışkanlık işte.
İlki 553 B, ikincisi 126 KB. Tarayıcı önbelleği var da en azından diğerler için beklenmiyor.

Recep hocam twitterdan da yazdım. Buradan da yazayım.
nodesty.com, velia.net ve noez.de ile çalışıyorum. Sıkıntı yaşamadım.

*Contabo ile de sıkıntı yaşamadım.

VDS paylaşımlı olan.
VPS paylaşımlı olan, VDS ise sanallaştırılmış atanmış sunucu olarak geçiyor.

Anlık Recep Bey'in çıldırışı:

Punisher seni bekliyoruz dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke güncelleme zamanına kadar güvenli bir host firması belirlenip sanal makinede vps de test edilip sunucuya daha gecilseydi. Belki yavaşlıp olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…