Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
MediaMarkt web sitesi üzerinden "Mağazadan teslim al" seçeneği ile telefon satın alacaktım.

Ancak ödeme konusunda (bankayı da aramama rağmen) çözülemeyen bir problem yaşıyorum.

1755352556483.webp

Ürünü direkt mağazadan satın almak istersem daha farklı bir fiyat ile karşılaşma olasılığım var mı?

Hayır ihtimal yok. Sitede ne gözüküyorsa mağazada aynı fiyatı görürsünüz. Mağazaya özel bir iki tane kalmış ürünlerde farklı fiyatlar görülebilir.

Yeterli mağaza stoğu örneğin 3-4 bulunmuyorsa mağaza teslim geçerli değil diye biliyorum minimum bir stok sınırı mevcut.

Yuzde 99 yok. Genelde webdeki fiyat guncellenir guncellenmez magazada da guncelleniyor. 16e web magazasinda indirime girince fiziki magazaya gitmistim orada da hemen indirmislerdi.

Hayır ihtimal yok. Sitede ne gözüküyorsa mağazada aynı fiyatı görürsünüz. Mağazaya özel bir iki tane kalmış ürünlerde farklı fiyatlar görülebilir.

Yeterli mağaza stoğu örneğin 3-4 bulunmuyorsa mağaza teslim geçerli değil diye biliyorum minimum bir stok sınırı mevcut.
Yuzde 99 yok. Genelde webdeki fiyat guncellenir guncellenmez magazada da guncelleniyor. 16e web magazasinda indirime girince fiziki magazaya gitmistim orada da hemen indirmislerdi.
Tamamdır. Teşekkürler. 🙏

Ekran görüntüsüne göre kart ayarlarınızla ilgili bir sorun olabilir.
Çoktan baktım. Müşteri hizmetlerini de aradım. Yardımcı olamadılar.