Merhaba,

Internet paketimiz 30-50 Mbps bir şey ama biz yillardir 4 Mbps aliyoruz ve surekli kesiliyor. Türk Telekom'u arayip ekip gonderdiklerinde ekip sitenin kablolari problemli, site yonetimini arayinca da site yonetimi Türk Telekom problemli diyor.

Ne yapmam gerek?

Ve bir Turkiye internet saglayicisi klasigi, interneti ilk bagladigimiz zamanlar MBPS olmasi gerekende ve stabildi. Sahsen Turk Telekom'un pintilikten dolayi milyonlari cebe indirip cerez parasi sunuculara yatirim yapmak yerine elalemin internetini kisitlamayi yegliyor gibime geldi.

Son düzenleme:
Merhaba,

Internet paketimiz 30-50 Mbps bir şey ama biz yillardir 4 Mbps aliyoruz ve surekli kesiliyor. Türk Telekom'u arayip ekip gonderdiklerinde ekip sitenin kablolari problemli, site yonetimini arayinca da site yonetimi Türk Telekom problemli diyor.

Ne yapmam gerek?

Ve bir Turkiye internet saglayicisi klasigi, interneti ilk bagladigimiz zamanlar MBPS olmasi gerekende ve stabildi. Sahsen Turk Telekom'un pintilikten dolayi milyonlari cebe indirip cerez parasi sunuculara yatirim yapmak yerine elalemin internetini kisitlamayi yegliyor gibime geldi.
Sorumluluk site yönetimine ait arıza bulup gidermek zorunda aysını Digitürkte yaşadım Site olduğu için ben karışamam demişti . Yönetimin işine gelmiyor kablolar yeniletmek.

Gelen ekip ankastre'de test yapıp normal çıkıyorsa site içi kablolamada problem vardır, oksitlenme cart curt. O kablolamaya da kendileri müdehale edemediği için bilgisini verip ayrılıyorlardır. Site yönetimi de varsa elinde bir bilgisi sizinle paylaşmak zorunda, yani suçu ISS ye atmak için elinde bir bilgi bulunması gerekiyor resmi yazı vesaire veya problemin ISS'de olduğuna dair kanıt sunmak zorunda.

Sorumluluk site yönetimine ait arıza bulup gidermek zorunda aysını Digitürkte yaşadım Site olduğu olduğu için ben karışamam demişti .
Sorunun altyapi ile ilgili oldugunu sanmiyorum. Cunku ilk bagladigimizda stabildi.

Böyle bir şey olsaydı mantıken ülkeye 5G de gelmemeliydi.

Sorun başka bir şey bence.
Bunlara bu gozle bakmayin sunuculari o kadar zayif ki en ufak depremde kimse kimseye ulasamiyor. En az GB'i en pahaliya satan ulke. Hatta yurt disindaki 5 GB, Turkiye'deki 5 GB'dan daha cok gidiyor.

Sorunun altyapi ile ilgili oldugunu sanmiyorum. Cunku ilk bagladigimizda stabildi.

İptal ettirebilirsiniz ben daha dün Vodafone cayma bedelsiz iptal ettirip Superonline geçtim 200 Mbps paket güncelledik şubatta Vodafone de 2 aydır 15 download sabit 1 upload alıyordum yer yer ikisi de 1'e 1 sabitleniyordu 12 kere arıza ekibi geldi ONT kutusu değişti kablo yenilendi çözülmedi direk ISS değiştim bende BTK'den kayıt açarak eğer siteyle alakasız ISS uğraşıp çözemiyorsa BTK'ya başvurup değişebilirsiniz ISS onun dışında site kablolamaları genelde aşağıda portların olduğu kutuyu düzgün montajlamıyorlar eski kabloları sadece ağızdan sökerek veya keserek bıraktıkları için kablo topluluğu birbirine zarar veriyor uzun vadede sorunun öyleyse arkadaşlarda demiş site yönetimi bunu çözmek zorunda.

Gelen ekip ankastre'de test yapıp normal çıkıyorsa site içi kablolamada problem vardır, oksitlenme cart curt. O kablolamaya da kendileri müdehale edemediği için bilgisini verip ayrılıyorlardır. Site yönetimi de varsa elinde bir bilgisi sizinle paylaşmak zorunda, yani suçu ISS ye atmak için elinde bir bilgi bulunması gerekiyor resmi yazı vesaire veya problemin ISS'de olduğuna dair kanıt sunmak zorunda.
Iki taraf da birbirini sucluyor ve hangisi yaan soyluyor bilmiyoruz kesin olarak. Mahkemeye versek de cozulur mu bilmiyorum.

Ekipler gelip bina altyapısı sorunlu dediyse bina yönetiminin TT'yi suçlaması etik değil.

Çözümü konuşursak ya port değiştireceksin, ya da ankastreden yeni internet hattı çektireceksin ya da apartman yönetimi ile beraber fiber altyapı dönüşümü için(ADSL kullandığınızı varsayıyorum) başvuru yapacaksınız.