Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arkadaşlar kusura bakamayın o günden beri hiç hata almadım sanki çözüm arayınca hata birden kayboldu.
Sabah PC formatladım sonra tarayıcada gezerken şöyle bir hata çıktı. netERR_CERT_AUTHORITY_INVALID (eskiden çıkan hatayla aynımı bilmiyorum).
Güvenilmeyen tarayıcı sertifikası demek. Bu da gizlilik hatası sorunlarına neden olur.
Reend
Başarılı
Hata kodu nedir?
Bios ve isletim sistemi saatlerin dogru mu?İnternette Twitter, Instagram veya herhangi bir siteye girmeye çalışırken gizlilik hatası alıyorum bunun nedeni ne olabilir?
Hatayi ss atar misin?
Stinovy
Uzman
Arkadaşlar kusura bakamayın o günden beri hiç hata almadım sanki çözüm arayınca hata birden kayboldu.
Sabah pc formatladım sonra tarayıcada gezerken şöyle bir hata çıktı. netERR_CERT_AUTHORITY_INVALID(eskiden çıkan hatayla aynımı bilmiyorum)
Sabah pc formatladım sonra tarayıcada gezerken şöyle bir hata çıktı. netERR_CERT_AUTHORITY_INVALID(eskiden çıkan hatayla aynımı bilmiyorum)
Sabah PC formatladım sonra tarayıcada gezerken şöyle bir hata çıktı. netERR_CERT_AUTHORITY_INVALID (eskiden çıkan hatayla aynımı bilmiyorum).
Güvenilmeyen tarayıcı sertifikası demek. Bu da gizlilik hatası sorunlarına neden olur.
Yeni konular
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-