Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Stinovy

Uzman
İnternette Twitter, Instagram veya herhangi bir siteye girmeye çalışırken gizlilik hatası alıyorum bunun nedeni ne olabilir?

Çözüm
Arkadaşlar kusura bakamayın o günden beri hiç hata almadım sanki çözüm arayınca hata birden kayboldu.
Sabah PC formatladım sonra tarayıcada gezerken şöyle bir hata çıktı. netERR_CERT_AUTHORITY_INVALID (eskiden çıkan hatayla aynımı bilmiyorum).

Güvenilmeyen tarayıcı sertifikası demek. Bu da gizlilik hatası sorunlarına neden olur.
Arkadaşlar kusura bakamayın o günden beri hiç hata almadım sanki çözüm arayınca hata birden kayboldu.
Sabah pc formatladım sonra tarayıcada gezerken şöyle bir hata çıktı. netERR_CERT_AUTHORITY_INVALID(eskiden çıkan hatayla aynımı bilmiyorum)

Sabah PC formatladım sonra tarayıcada gezerken şöyle bir hata çıktı. netERR_CERT_AUTHORITY_INVALID (eskiden çıkan hatayla aynımı bilmiyorum).

Güvenilmeyen tarayıcı sertifikası demek. Bu da gizlilik hatası sorunlarına neden olur.

Çözüm