Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
PcKolik kraldır.
Web sayfalarında bir süredir mahkeme erişim engeli var, fark ettiniz mi?
.com Domainlerini çalıp bet sitesine çevirmişler o yüzden engel yemiş. .com.tr üzerinden hizmet veriyorlar. Hizmet kalitesi konusunda lafım yok fakat domainine sahip çıkamayan firma sizin verilerinizi ne kadar güvende tutar orası soru işareti.Web sayfalarında bir süredir mahkeme erişim engeli var, fark ettiniz mi?
Korkuttunuz hocam. Diğer sitelerde daha pahalı alacağım ürün. Bilemedim şuan valla..com Domainlerini çalıp bet sitesine çevirmişler o yüzden engel yemiş. .com.tr üzerinden hizmet veriyorlar. Hizmet kalitesi konusunda lafım yok fakat domainine sahip çıkamayan firma sizin verilerinizi ne kadar güvende tutar orası soru işareti.
Sanırım başka sitelerden almak daha mantıklı saolun.Güvenilirdir, elinize sorunsuz ulaşır aldığınız şey ama satış sonrasının iyi olmadığından şikayet edenlere denk gelmiştim birden fazla. Fiyat farkı aşırı değilse farklı sitelerden tercih ederdim ben.
Bu siteyi eliyorum o zaman, saolun.Müşteri hizmetleri yok. Şuan 1 saattir bekleyenler arasında 1. sıradayım, açan yok.
Son düzenleyen: Moderatör: