WhatGeek Sitesinden Ajazz AK 680 alınır mı?

Bütçe
1000
Ben vergi odemedim, 25 dolar urunun indirilim fiyati TL bazinda 770 TL civari yapiyor. 500 TL vergi olamaz oran mantiksiz.
Valla anlamadım.
Alınabilir. O bütçeye o kadar. Yay sesini göz ardı edin. Fakat vergi olayı canınızı sıkabilir @CryFeel_ESL miktarını söylemiş.
Hocam 1400tl param var 1000tlsini klavye için ayırdım gümrük vergisi 500tl gibi yüksek tutarda çıkarsa ürünü alamayabilirim.

Ne zaman aldınız hocam?

YunExpress ile geldi kargo gümrüğe kimisi başka bir firmayı söylüyor onlarda vergi çıkmış ama yun ile gelenlerde vergi ödemedik biz. Ben aralık ayında almıştım yanlış hatırlamıyorsam.

YunExpress ile geldi kargo gümrüğe kimisi başka bir firmayı söylüyor onlarda vergi çıkmış ama yun ile gelenlerde vergi ödemedik biz. Ben aralık ayında almıştım yanlış hatırlamıyorsam.

Sipariş verirken mail kısmında senden T.C. isteyecekler onu attıktan sonra YunExpress ile gönderilmesini iste.

Hocam şu an mail attım,Türkiye'ye gönderim yapıyorlar mı diye?
Siz hangi modeli kullanıyorsunuz hocam Ajazzda?

Memnun muydunuz hocam?
Ben alışamadım boyutuna, sesi güzel tok hissettiriyor yazılımı eh işte. O fiyat için güzel bence burada birkaç kez konusu açılan bu boyutlarda bir klavye daha vardı fakat modelini hatırlamıyorum onu bulursam atarım.

Hocam çok teşekkür ederim elinize sağlık, bulduğunuzda atarsanız çok mutlu olurum iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…