Sahibinden Sitesinden yenilenmiş iPhone alınır mı?

Garfield41

Uzman
Yer
Kocaeli
Merhabalar, 9 taksit olayı sıfırda olmadığı için almayı düşünüyorum ancak cesaret edemiyorum. Tavsiye eden, deneyimleyen var mı acaba?

Ben de merak ediyorum, taksit olayı olduğu için güzel aslında ama yenilenmiş de pek önermiyorlar.

Burada yazdığı doğru mu acaba?

Yenilenmiş herhangi bir şey alınmaz. İkinci el diye sonradan fark ettiğim S10 aldım. Zırt pırt en basit şeyde bile kapanıyordu.
Zırt pırt derken Clash Royale oynarken arkada spotify açında ana ekrana zorla durdurulmuş gibi oluyordu.

Çok sıkıntılı yöntem. Kasa komple hurdadır yan ürünle kasa takarlar veya yan ürün iç parça takarlar vida eksik çıkar veya düzgün takılmaz. Normal ikinci el almak varken öyle şeylere girilmez.

O zaman yukarıda yazan, sadece çizik olduklarını söyledikleri yazılar falan yalan.

Yenilenmiş cihaz toplama cihazdır ve keygorileri vardı a kalite b kalite ç kalite olsa bile hepsi toplama çatısı altında pardon yenilenmiş çatısı altında satılır o yüzden uzak durun gidin 2.el alın kaç senedir öyle yaparım tabi dikkatli olmak lazım en azından yenilenmişten çok daha riskli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…