Bütçe
50000

duality2

Uzman
Yenilenmiş 14 Pro almayı düşünüyorum peşin fiyatına taksitten dolayı. Bu firmalar arasında süreci en problemsiz ilerleten hangisidir?
Yani, cihaz sıkıntılı veya iddia edilen gibi kaliteli gelmediği takdirde sorun çıkarmadan iade alan var mı? Daha önce deneyimi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Getmobil öneririm. Yepy yenilenmiş cihaz satmıyor. Aynı Hepsiburada gibi yenilenmiş cihaz yapıp orada satıyorlar. Annem oradan S21 aldı Getmobil göndermiş. Brn Hepsiburada üstünden Getmobil'den aldım çok memnunum.

Getmobil’den de Easycep’ten de iPhone 12 Mini aldım ikisinde de aşırı kalitesiz parçalar vardı ikisini de iade ettim.
Bunlar benim tecrübelerim başkası memnun kalmıştır ona lafım yok.

Yenilenmiş 14 Pro almayı düşünüyorum peşin fiyatına taksitten dolayı. Bu firmalar arasında süreci en problemsiz ilerleten hangisidir?
Yani, cihaz sıkıntılı veya iddia edilen gibi kaliteli gelmediği takdirde sorun çıkarmadan iade alan var mı? Daha önce deneyimi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Yenilenmiş cihazlar daha uygun ve taksit avantajı olsa da kullanılan parçalar yan sanayi oluyor. Yani şans işi cihaz ne kadar temizse senin için o kadar iyi.
Bu işi iadesi daha iyi olan platformlardan yapman.
Benim fikrimi sorarsan sıfır alman ya da bu konularda bilgin olduğunu düşünüyorsan temiz ikinci el alman.