barank

Uzman
Merhaba dostlar, ben 3 bloklu bir sitede oturuyorum. Sitemizde toplamda 30 daire var ve VDSL altyapı mevcut. 2024 Aralık ayında bir başvuru yapmıştım açık kapı üzerinden fakat şöyle bir cevap aldım. "belirtilen adres için fiber altyapı yatırım planı bulunmamaktadır.”

Bu cevaptan sonra uğraşmayı bıraktım ama bugün tekrar başvurmaya karar verdim. Nasıl bir başvuru yapmalıyım. Nereden yapmalıyım?

Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Ekstra olarak saha dolabı 600M uzakta olduğu için maksimum 34Mbps alabiliyoruz.

Site yönetimi ile durumu görüşüp Whatsapp'tan koordine edebilirsiniz süreci.
Maalesef site o kadar düzensiz ki mecbur durumu ben devralmak zorunda kaldım. En iyisi ben bir dilekçe yazıp kapı kapı imza toplayayım bari.

Tek bir vatandaşın söylemini kaale almazlar. Arz-talep meselesi.
Zaten bizim Türklerde teknolojiden anlama kabiliyeti çok yok; çoğu kişi 30Mbit kullanıyor hatta.
Bizim komşuların özellikle umurlarında değil illaki birinin ayrı olarak uğraşması lazım.

X den darlayın hocam, imzaları topladıktan sonra x den bölgenizdeki TT yetkililerine fotoğraflarını yollayın. Ben şu an oturduğum yere o şekil de çektirdim. Gerçi eskiden daha kolaydı tt genel müdür yardımcısı aşırı ilgiliydi, hemen şikayet edince altyapı getirtiyordu. Şu an nasıl bilmiyorum ama denemeye değer.

TT mahalle, mahalle planlayıp çekiyor gibi. Benim oturduğum bölgede bir hızlanma var. Sokaklarda kazı yaptıklarını kablo çektiklerini görüyorum. Sizde de böyle bir durum varsa çok sürmez. Ancak hiç fiber olmayan bir yere kolay kolay çekeceklerini düşünmüyorum.

X den darlayın hocam, imzaları topladıktan sonra x den bölgenizdeki TT yetkililerine fotoğraflarını yollayın. Ben şu an oturduğum yere o şekil de çektirdim. Gerçi eskiden daha kolaydı tt genel müdür yardımcısı aşırı ilgiliydi, hemen şikayet edince altyapı getirtiyordu. Şu an nasıl bilmiyorum ama denemeye değer.
Tamamdır hocam ben en yakın zamanda imzaya başlayayım

TT mahalle, mahalle planlayıp çekiyor gibi. Benim oturduğum bölgede bir hızlanma var. Sokaklarda kazı yaptıklarını kablo çektiklerini görüyorum. Sizde de böyle bir durum varsa çok sürmez. Ancak hiç fiber olmayan bir yere kolay kolay çekeceklerini düşünmüyorum.
Yaklaşık 500metre uzağımızda iki adet büyük site var ikisinede fiber çekmişler. Bizede gelir diye düşünerek imza toplamaya başlıyorum. Bizim komşulara kalsak 2030 da başvuru yaparlar.

Aslında sizin taraf planlanmış ama tarihi net veremiyorlar. Sokak sokak ilerliyor sıra size gelince yapıp devam ediyorlar. Zaten gelince net tarihi paylaşırlar.