Haluk Ekrem Özkaya

Başarılı
Arkadaşlar, birkaç gündür işlemcim ısınıyor. termal macundan dolayıdır diye az önce orijinal MX6 ile değiştirdim, ancak değişen bir şey olmadı.
Sistem boştayken sıcaklık 60 derece oluyor. Gemini Pro'ya sordum, borulardan birinin sıcak, diğerinin soğuk olması normal değilmiş; blok arızası olabileceğini söyledi.

Konu hakkında bilgisi olanlar lütfen aydınlatsın beni.

@Recep Baltaş Recep abi milyon tane soğutucu ellemiş, görmüş, dokunmuş adamsın :) bana en doğru bilgiyi sen verirsin, çoğu şeyi senden öğrendiğim, 13 yıldır takip ettiğim adam aydınlat beniiii :D

Çöpe gitmiş bir para. :D Biri sıcak sıvıyı radyatöre diğeri soğuk sıvıyı pompaya getiriyor. Normal yani.
:d yüksek lisans yaptığım için geçen yıl ekim gibi google 1 sene ücretsiz verdi öğrencilere :) para çıkmadı cebimden.

Çözüm: Arkadaşlar bir borunun sıcak diğerinin soğuk olması normal değilmiş, teknik servise götürmemiz lazımmış teşekkürler :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar, birkaç gündür işlemcim ısınıyor. Termal macundan dolayıdır diye az önce orijinal MX6 ile değiştirdim, ancak değişen bir şey olmadı.
Sistem boştayken sıcaklık 60 derece oluyor. Gemini Pro'ya sordum, borulardan birinin sıcak, diğerinin soğuk olması normal değilmiş; blok arızası olabileceğini söyledi.

@Recep Baltaş Recep abi milyon tane soğutucu ellemiş, görmüş, dokunmuş adamsın :) bana en doğru bilgiyi sen verirsin, çoğu şeyi senden öğrendiğim, 13 yıldır takip ettiğim adam aydınlat beniiii :D

Devirdaim yapıyor, sıcak su sistemden radyatöre, radyatörden soğuk su sisteme gidiyor.

Arkadaşlar, birkaç gündür işlemcim ısınıyor. termal macundan dolayıdır diye az önce orijinal MX6 ile değiştirdim, ancak değişen bir şey olmadı.

Büyük ihtimalle soğutucu montajını yanlış yapmışsınız.
Boruların biri sıcak biri soğuk olması normal.
Ayrıca soğutucu modeliniz nedir?

Bir boru ısınmış sıvıyı götürüyor diğeri ise soğumuş sıvıyı getiriyor
Siz pompayı kontrol ettiniz mi çalışıyor mu? Devir hızı filan?
Radyatör nerede duruyor? Borular nereden geliyor? Misal üstte mi takılı önde mi takılı?
Gemini Pro'ya güvenmemek lazım mış :D
Pro olmayan daha akıllı çıktı :D

1789845081565.webp

İki boru sıcak olsaydı radyatör deforme olmuş derdik, iki boru soğuk olsaydı pompa bozuk derdik.
Milyar dolar para yaktıkları yapay zekaya temel fizik öğretmemişler mi?