Picky
Uzman
Daha önce aşağıdaki konuları açtım ancak sorun çözülmüyor. USB giriş değiştirdim, defalarca kaldırdım tekrar kurdum ancak bu L-Connect 3 programının sorunlu bir program olduğuna karar verdim. Bu programı sorunsuz kullanan var mı? Benim sıvı soğutmam mı sıkıntılı? "Lian Li Hydroshift II LCD-C 360CL" model AIO sahibiyim. BIOS üzerinden kontrol edilemiyor fanlar. Daha önce OpenRGB tavsiyesi aldım ancak programın için fan kontrol için plugin eklemek gerekiyor ve ne yaptıysam yapamadım, olmadı. Artık gerçekten çok can sıkmaya başladı. Sürekli sıvı soğutmanın bir fanı duruyor, dönmüyor. Haliyle sıcaklık yükseliyor. Bir çalışıyor bir duruyor fan. Bıktım artık bu durumdan. Farklı bir programı sorunsuz kullanan, bana gerçekten biz çözüm önerisi ile yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Neyse ya ben baştan sona izleyeyim ne kaybederim ki
Bu ikisinden hangisini önerirsiniz peki? SignalRGB iyi...
Programı kurdum, ekran kartı ve anakartımı görüyor. Sıvı soğutmanın kabloları anakarta bağlı ancak programı nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum. Kullanmış olan biri var mı?
"Resize the zones" diye bir ekran açılıyor, ne olduğu hakkında fikrim yok. @LH44 Siz kullandınız mı daha önce hocam?
"Resize the zones" diye bir ekran açılıyor, ne olduğu hakkında fikrim yok. @LH44 Siz kullandınız mı daha önce hocam?
- Picky
- fan nasıl nasıl yapılır openrgb sıvı sıvı soğutma soğutma yapılır
- Forum: Overclock ve Soğutma
Verdiğiniz dakika yanlış olabilir mi? Toplamda 1.18.21 görünüyor süre. Ayrıca AIO'nun tüm kabloları anakarta bağlı evet. CPU_FAN, CPU_OPT ve USB_1617 girişlerine bağlı kablolar.1.18.55'den itibaren izlemeniz yeterli.
Lian Li yazılımını kaldırıp OpenRGB, SignalRGB gibi programlardan fanları kontrol edin.
(Fanların anakarta bağlı olduğunu varsayıyorum.)
Neyse ya ben baştan sona izleyeyim ne kaybederim ki
Openrgb, SignalRGB gibi programlardan fanları kontrol edin.
(Fanların anakarta bağlı olduğunu varsayıyorum.)
Bu ikisinden hangisini önerirsiniz peki? SignalRGB iyi...